Stiri Video

Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | TV: Reclame

VIDEO: Deasupra norilor: Primul spot publicitar dedicat lui BMW Seria 7 facelift

BMW a prezentat Seria 7 facelift în urmă cu câteva zile. Modelul a primit modificări de design și un interior cu tehnologii noi. Primul spot pentru Seria 7 facelift a fost botezat "Deasupra norilor" și prezintă povestea unui pilot de aeronavă.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | TV: Tehnic

VIDEO: Porsche ne explică cum funcționează noul Wet Mode: 911 este primul model din gamă cu un astfel de sistem

Noul Porsche 911 dispune de sistemul Wet Mode. Acesta detectează automat prezența apei pe carosabil și transmite un mesaj către cel aflat la volan. Modul de rulare vine cu setări speciale pentru motor, transmisie, tren de rulare și aerodinamică.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLB, surprins în trafic: SUV-ul producătorului german debutează în cursul anului curent

Mercedes GLB a fost surprins în timpul testelor. SUV-ul va fi prezentat în cursul anului curent și va avea un design influențat de conceptul Ener-G-Force. GLB va fi poziționat între GLA și GLC și va prelua motorizările disponibile în gama compactă.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen T-Roc R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea peste 300 CP

Volkswagen pregătește lansarea lui T-Roc R. SUV-ul de performanță a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nuburgring, iar conform primelor informații, sub capotă vom găsi un motor de 2.0 litri cu peste 300 CP.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Nasser Al-Attiyah câștigă etapa a noua și își consolidează poziția de lider

Nasser Al-Attiyah (Toyota) a câștigat penultima etapă a Raliului Dakar și și-a consolidat poziția de lider în clasamentul general provizoriu. Nani Roma și Sebastien Loeb completează podiumul general. Peterhansel abandonează din cauza unui accident.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Sebstien Loeb câștigă o nouă etapă și urcă pe poziția a treia în clasamentul general provizoriu

Sebastien Loeb și-a trecut în cont o nouă victorie de etapă în Raliul Dakar. Până în acest moment, francezul a adunat patru astfel de reușite. În prezent, Loeb se află pe poziția a treia în clasamentul general, lider fiind Nasser Al-Attiyah (Toyota).
Marti, 15 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Stephane Peterhansel câștigă etapa a șaptea și urcă pe poziția secundă în clasamentul general

Stephane Peterhansel (Mini X-Raid) a câștigat etapa a șaptea a Raliului Dakar și a urcat pe poziția a doua în clasamentul general. Nasser Al-Attiyah (Toyota) rămâne lider, în timp ce Nani Roma (X-Raid) închide podiumul provizoriu.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Sebastien Loeb câștigă etapa a șasea și urcă pe locul secund în clasamentul general provizoriu

Etapa a șasea a Raliului Dakar 2019 a fost câștigată de Sebastien Loeb (PH Sport). Astfel, Loeb își trece în cont a treia victorie de etapă din acest an și urcă pe poziția secundă în clasamentul general provizoriu. Nasser Al-Attiyah (Toyota) este lider.
Duminica, 13 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noul Mercedes-AMG GLE 63, surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță debutează în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz GLE a fost lansată în urmă cu câteva luni. Acum, versiunea de performanță AMG GLE 63 a fost surprinsă în timpul testelor. Noul Mercedes-AMG GLE 63 va fi lansat oficial spre finalul anului curent.
Sambata, 12 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz GLS, surprinsă în trafic: SUV-ul constructorului german debutează în cursul anului curent

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi lansată în a doua parte a anului curent, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conform unor surse apropiate companiei, SUV-ul va primi motorizările și tehnologiile disponibile pe Clasa S.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Nasser Al-Attiyah câștigă etapa a patra și își consolidează poziția de lider în clasamentului general provizoriu

Etapa a patra a Raliului Dakar l-a avut în prim-plan pe Nasser Al-Attiyah (Toyota). Acesta s-a impus în fața lui Stephane "Mr. Dakar" Peterhansel (X-Raid Mini) și și-a consolidat poziția de lider în cadrul clasamentului general provizoriu.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser cu viitorul Toyota Supra: modelul nipon debutează în 14 ianuarie la Detroit

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Supra. Deși are doar 2 secunde, clipul pregătit de japonezi dezvăluie o parte din detaliile de design ale noului Supra. Modelul va fi expus în premieră în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Ianuarie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2019: Stephane Peterhansel câștigă etapa a treia, în timp ce Sainz și Loeb au întâmpinat probleme majore

Etapa a treia a Raliului Dakar l-a avut în prim-plan pe Stephane Peterhansel (Mini, X-Raid). Mr. Dakar se impune în fața lui Nasser Al-Attiyah (Toyota) și a lui Jakub Przygonski (Orlen X-Raid). Loeb și Sainz pierd minute bune din cauza unor erori.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser cu viitorul Lexus RC F Track Edition: modelul cu peste 480 CP debutează la Detroit

Lexus a publicat primul teaser video cu viitorul RC F Track Edition, model care va fi expus la Detroit. Versiunea specială va primi elemente de caroserie inspirate din cele folosite pe varianta de circuit RC F GT3, dar și un motor V8 cu peste 480 CP.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M8, spionat pe Nurburgring: modelul producătorului bavarez va avea "peste 600 CP" și tracțiune integrală M xDrive

BMW M8 va fi prezentat în cursul acestui an și va fi disponibil în versiuni Coupe și Cabrio. Modelul bavarezilor a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring, iar conform oficialilor, acesta va avea un motor V8 capabil să ofere "peste 600 CP".
Miercuri, 02 Ianuarie 2019 | TV: Tehnic

VIDEO: Fast forward: cum se produce Tesla Model 3 pe banda de asamblare

Tesla le-a oferit fanilor o surpriză la finalul lunii decembrie: o vizită video pe linia de producție a lui Model 3. Pe repede-înainte.
Luni, 31 Decembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Model 3 vs. Model 3: schimbările aduse de Tesla de la lansarea modelului până azi

Un client Tesla Model care a comandat două exemplare Model 3 la distanță de 7 luni ne face un rezumat al modificărilor pe care marca americană le-a adus electricei compacte de la lansarea sa și până astăzi.
Joi, 27 Decembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Lexus RC F, vedetă în trailerul viitorului film Men In Black International

În vara anului viitor, cinefilii vor putea urmări noua peliculă Men in Black International. Acum, realizatorii filmului SF au publicat primul trailer, iar Lexus RC F devine unul dintre ajutoarele agenților care luptă împotriva extratereștrilor.
Joi, 27 Decembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: De 20 de ani în slujba siguranței: modelele BMW care au devenit mașini de siguranță în Moto GP

Au trecut 20 de ani de când BMW M a devenit partenerul organizatorului Moto GP. În toată această perioadă, constructorul german a pregătit o gamă impresionantă de mașini de siguranță: de la legendarul Z8 la noul M5 Competition.
Miercuri, 26 Decembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa S, surprins în timpul testelor: modelul constructorului german va integra tehnologii autonome de nivel 3

Noul Mercedes Clasa S va fi prezentat la finalul anului viitor, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020. Nemții au pregătit un design ușor modificat, motorizări revizuite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru