Stiri Video

Vineri, 09 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Kia Soul, spionată pe Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2019

Kia pregătește lansarea noului Soul. Variantele echipate cu motoare cu combustie internă ar urma să fie prezentate în prima parte a anului viitor, în timp ce fanii versiunii cu sistem electric de propulsie vor avea de așteptat până la finalul lui 2019.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M8 Coupe, spionat în timpul testelor: versiunea de performanță a noii generații Seria 8 se "încălzește" pe Nurburgring

Viitorul BMW M8 Coupe a fost surprins în timpul sesiunii de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring. Conform informațiilor, vârful de gamă va fi prezentat în prima parte a anului viitor. În acest moment, cel mai potent Seria 8 Coupe oferă 530 CP.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Liniuță între un Mercedes-AMG GT Roadster și o dronă

Mercedes-AMG a pregătit un "duel" ieșit din comun. Un AMG GT Roadster de 476 de cai putere s-a întrecut cu o dronă care accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de o secundă. Cei doi concurenți s-au întrecut pe distanțe de 100, 200 și 300 de metri.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz GLE Coupe, suprins în timpul testelor: debutul noii generații are loc în prima parte a anului viitor

Viitoarea generație Mercedes GLE Coupe va fi prezentată în prima parte a anului viitor. Cel mai probabil, SUV-ul din Stuttgart va fi expus în premieră în cadrul Salonului de la Detroit din ianuarie. Până atunci, iată câteva cadre din timpul testelor.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Hot Hatch-uri: Hyundai i30 N față în față cu Renault Megane RS și Honda Civic Type R

Hyundai i30 N, Renault Megane RS în versiunea Cup și Honda Civic Type R sunt cele trei modele care au fost aștezate în dreptul liniei de start. Acțiunea s-a desfășurat pe pista unui aeroport, iar cele trei Hot Hatch-uri s-au duelat pe sfertul de milă.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS7, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe circuitul de la Nurburgring

Audi testează viitorul RS7 pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, noul RS7 va miza pe un motor V8 de 4.0 litri, unitate "împrumutată" din gama Porsche Panamera. Aceleași voci spun că nemții pregătesc și o variantă hibrid cu peste 650 CP.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: O vizită în interiorul noului BMW Seria 8 Cabrio

BMW ne oferă ocazia de a analiza în detaliu interiorul nou-lansatului Seria 8 Cabrio, cel mai nou model prezentat de brandul bavarez.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | TV: Teste

VIDEO: Test inedit cu versiunea "fără limite" a prototipului Porsche de la Le Mans

Porsche 919 Tribute, o versiune construită de marca germană fără limitările de regulament FIA a prototipului de Le Mans, a fost testat de Chris Harris.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: 5 minute alături de gama Porsche 911: nemții ne explică diferențele dintre cele 24 de versiuni disponibile

În prezent, gama Porsche 911 dispune de 24 de versiuni, iar oficialii constructorului german s-au gândit să facă puțină lumină și să ne ajute să înțelegem diferențele dintre acestea.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW X6 M, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe Nurburgring

Noua generație BMW X6 ar urma să fie prezentată în prima parte a anului viitor. Nemții vor oferi în continuare și un X6 M, model care acum a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 30 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Volkswagen T-Roc Convertible, spionat în timpul testelor: SUV-ul decapotabil debutează în 2019

În urmă cu câteva zile, Volkswagen a anunțat că în 2019 vom face cunoștință cu noul T-Roc Convertible. Acum, varianta decapotabilă a SUV-ului german a fost surprinsă în timpul testelor.
Luni, 29 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Aston Martin DBS Superleggera Volante, spionat în timpul testelor: modelul britanicilor debutează în 2019

În urmă cu câteva luni, oficialii Aston Martin au anunțat că pregătesc versiuni AMR și Volante pentru DBS Superleggera. Varianta decapotabilă va fi prezentată în 2019 și folosește același motor V12 biturbo de 5.2 litri care produce 725 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 28 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Ford Focus ST, surprinsă în timpul testelor: hatchback-ul este "torturat" pe asfaltul de la Nurburgring

Ford testează viitorul Focus ST pe circuitul german de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch ar urma să fie prezentat în prima parte a anului viitor, iar conform unor voci apropiate companiei, modelul va primi motorul pe benzină de 2.3 litri EcoBoost.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe circuitul de la Nurburgring

Viitorul BMW Seria 8 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Conform unor surse apropiate companiei, noul model va fi prezentat în 2019. Gama Seria 8 va fi extinsă la finalul acestui an cu versiunea Convertible.
Luni, 22 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift, spionat în timpul testelor: modelul de clasă mare este așteptat în 2019

Mercedes-Benz Clasa E T-Modell facelift a fost surprins în timpul testelor. Modelul de segment E pregătit de constructorul german va primi câteva modificări estetice minore și un interior revizuit. Debutul lui Clasa E facelift este programat pentru 2019.
Joi, 18 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz GLB, suprins în haine de camuflaj: noul SUV compact debutează în 2019

În 2019, Mercedes lansează noul GLB. SUV-ul compact va avea un design inspirat de liniile conceptului Ener-G-Force, iar interiorul va fi unul asemănător cu cel al noului Clasa A. Gama de motorizări va avea în prim-plan motorul pe benzină de 1.3 litri.
Duminica, 14 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-AMG GT facelift debutează în 2019: supercar-ul a fost surprins în timpul testelor

Viitorul Mercedes-AMG GT facelift a fost surprins în timpul testelor. Sunt așteptate modificări minore la nivel estetic, iar conform zvonurilor, modelul debutează în 2019. Voci apropiate companiei spun că nemții vor lansa și o serie de pachete speciale.
Sambata, 13 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Un nou membru în gama de performanță: viitorul Mercedes-AMG CLA 35, surprins în timpul testelor

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Mercedes a prezentat noul AMG A35. Așa cum era de așteptat, nemții vor oferi o astfel de versiune și pe viitorul CLA. Voci apropiate companiei spun că noua variantă AMG CLA 35 va fi prezentată la finalul anului 2019.
Joi, 11 Octombrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz nu renunță la versiunea CLA Shooting Brake: viitoarea generație, surprinsă în timpul testelor

Viitoarea generație Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul nemților va prelua atât elemente de design, cât și accesorii de interior de pe Clasa A. Cel mai probabil, noua generație debutează la finalul anului 2019.
Luni, 08 Octombrie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Ken Block a pregătit clipul de lansare pentru noul joc video Forza Horizon 4: derapaje controlate și mult fum la Goodwood

Ken Block a mers la Goodwood pe domeniul lordului March pentru a filma clipul de lansare dedicat noului joc Forza Horizon 4. Americanul a venit "însoțit" de Hoonicorn V2, un Mustang din 1965 cu 1.400 CP sub capotă. Jocul este disponibil pe Xbox One și PC.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru