Stiri Video

Duminica, 28 Ianuarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Primul teaser video cu viitoarea generație Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații Sprinter. Modelul va fi expus în premieră în luna februarie, dar până atunci, ne bucurăm de un teaser video care oferă și câteva detalii de exterior.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | TV: Funny

VIDEO: Comparativ amuzant: Kia Forte și Lamborghini Aventador ajung pe același circuit, dar se întrec într-un test static

Divizia de marketing Kia din SUA a decis să lanseze un spot inedit pentru modelul Forte. În clipul pregătit, asiaticul ajunge pe același circuit cu un Lamborghini Aventador, dar cele două modele se întrec într-un test static.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație BMW Seria 3 a fost surprinsă în timpul testelor

Noua generație BMW Seria 3 este tot mai aproape de lansare. Modelul constructorului german va folosi platforma CLAR și ar urma să debuteze anul acesta.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția modelelor Lamborghini: de la supercar-ul Miura până la SUV-ul Urus

Lamborghini este unul dintre producătorii care a reușit să dea naștere unor modele iconice. De la celebrul supercar Miura, până la LM002, de la Murcielago până la Sesto Elemento, toate acestea au fost incluse într-un clip special.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul spot dedicat lui Renault Clio RS 18, ediția limitată cu elemente inspirate din Formula 1

Renault a publicat primul spot video cu noul Clio RS 18, ediția limitată inspirată de monopostul folosit de francezi în Formula 1. Versiunea specială va fi disponibilă începând cu jumătatea acestui an și folosește același motor de 1.6 litri și 220 CP.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Stephane Peterhansel câștigă etapa a 8-a, Carlos Sainz rămâne lider

Etapa a 7-a (sâmbătă) a fost una cu ghinion pentru Peterhansel. Francezul a pierdut șefia clasamentului general în urma unui accident. Peterhansel a revenit în etapa de duminică și a câștigat runda cu un avans firav. Sainz (Peugeot) este lider la general.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Stephane Peterhansel câștigă etapa a cincea, iar Sebastien Loeb abandonează

Etapa a cincea a Raliului Dakar 2018 l-a avut în prim-plan pe Stephane Peterhansel (Peugeot). Mr. Dakar se impune în fața lui Bernhard ten Brinke (Toyota) și a lui Giniel de Villiers (Toyota). Loeb abandonează în urma unui accident suferit la începutul et
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa a patra și urcă pe poziția a doua în clasamentul general

Sebastien Loeb (Peugeot) a câștigat etapa a patra a Raliului Dakar. Podiumul a fost completat de coechipierii Carlos Sainz și Stephane Peterhansel. În clasamentul general, Peterhansel conduce, francezul fiind urmat de Loeb și Sainz.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Nissan se pregătește pentru Detroit: japonezii vin cu un teaser video care anunță un nou concept cu tehnologii moderne

Nissan a publicat un teaser video prin intermediul căruia anunță viitoarea premieră pregătită pentru Detroit. Zvonurile spun că vom vedea conceptul unui crossover care va integra o nouă suită de sisteme din familia Nissan Intelligent Mobility.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | TV: Curse auto

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Nasser Al-Attiyah revine în forță și se impune în etapa a treia (Pisco - San Juan de Marcona)

Etapa a treia a Raliului Dakar a măsurat 296 de kilometri de probă specială. Nasser Al-Attiyah (Toyota) a terminat cu un avans de 4 minute în fața lui Peterhansel (Peugeot). Podiumul a fost completat de Sainz (Peugeot). Peterhansel conduce clasamentul gen
Luni, 08 Ianuarie 2018 | TV: Funny

VIDEO: BMW explică modul în care poți alimenta o mașină în timp ce aceasta derapează controlat

În 9 ianuarie, BMW o să încerce să doboare un record mondial. Cu ajutorul unui M5, nemții vor încerca să facă cel mai lung drift. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, BMW plănuiește ca alimentarea să fie făcută în timpul derapajului.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Raliul Dakar 2018: Cyril Despres se impune în etapa a doua, iar Peugeot domină podiumul

A doua etapă a Raliului Dakar a măsurat 267 de kilometri de probă specială. Cyril Despres (Peugeot) s-a impus. Acesta a fost urmat de Peterhansel (Peugeot) și Loeb (Peugeot). Clasamentul general este condus de același Despres.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 30 Decembrie 2017 | TV: Reclame

VIDEO: Un nou teaser cu viitoarea generație Hyundai Veloster: o mulțime de LED-uri și o siluetă atrăgătoare

Hyundai a publicat un nou teaser video cu viitoarea generație Veloster. Conform zvonurilor, modelul constructorului asiatic ar urma să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii ianuarie.
Sambata, 30 Decembrie 2017 | TV: Comparative

VIDEO: Diesel vs benzină, SUV vs hot hatch: Audi SQ7 față în față cu Ford Focus RS

Deși Audi SQ7 și Ford Focus RS nu se luptă în același segment, jurnaliștii publicației Top Gear s-au gândit să le pună față în față. SUV-ul nemților accelerază de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde, în timp ce hot hatch-ul american are nevoie de 4.7 secunde
Vineri, 29 Decembrie 2017 | TV: Funny

VIDEO: Fanii au întrebat, oficialii au răspuns: iată de ce Porsche 911 se numește 911

Oficialii Porsche sunt foarte atenți cu fanii. Pentru că au primit de foarte multe ori întrebarea "De ce Porsche 911 se numește 911?", oficialii constructorului german au răspuns cu ajutorul unui scurt clip video.
Joi, 28 Decembrie 2017 | TV: Funny

VIDEO: Range Rover Evoque și cel mai mare limitator de viteză: aventură în centrul orașului

Cea mai recentă campanie de marketing lansată de Land Rover îl are în prim-plan pe Range Rover Evoque. SUV-ul britanic se "duelează" cu un limitator de viteză uriaș amplasat în centrul orașului.
Miercuri, 27 Decembrie 2017 | TV: Funny

VIDEO: Skoda sărbătorește victoriile din raliuri într-un mod special: un exemplar Fabia R5 a fost transformat în taxi

23 de pasageri, un Skoda Fabia R5 și campionul Jan Kopecky sunt ingredientele acestui clip. 165 de kilometri au fost parcurși în regim de taxi de modelul destinat raliurilor. Toată acțiunea s-a desfășurat în Praga.
Miercuri, 27 Decembrie 2017 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer pentru viitorul sezon Top Gear: Ken Block încinge spiritele

Matt LeBlanc, Chris Harris și Rory Reid sunt gata pentru un nou sezon Top Gear. Primul trailer este condimentat de apariția lui Ken Block.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-AMG A35 a fost surprins în timpul testelor: modelul german va avea 300 CP

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat deja că noul Clasa A va primi două versiuni AMG. Clienții vor putea alege varianta hardcore, A45 AMG, dar vor putea opta și o versiune mai puțin potentă, A35 AMG. Aceasta din urmă a fost surprisă în timpul testelor.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | TV: Diverse

VIDEO: Evoluția lui BMW M5: 4 minute alături de sedanul de performanță

M5 ocupă un loc special în sufletul fanilor BMW. Iată cum a evoluat sedanul de performanță în cei peste 30 de ani de activitate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru