Stiri Video

Marti, 22 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Cars 3 - primul trailer

Al treilea episod al seriei animate Cars vine în vara lui 2017. Iar în primul trailer al noului film produs de Pixar avem în față provocări noi pentru eroii celui mai cunoscut film de animație cu mașini.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum se vede traficul din orașe dintr-o mașină care se conduce singură?

Tesla Motors a publicat un clip care ne arată cum se ved orașul și îmrejurimile sale la bordul unei mașini complet autonome. Modelul din imagini este un prototip dotat cu pachetul autonom care va fi disponibil pentru clienții mărcii în viitor.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Alien versus Tiguan în cea mai recentă reclamă Volkswagen

Volkswagen UK sprijină cinematografele independente, iar cea mai nouă reclamă dezvoltată pentru Marea Britanie amestecă interesant lumea filmului cu elementele tehnologice de la bordul noului Tiguan.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: De la 0 la 150 km/h cu noul Dacia Duster 1.5 dCi cu transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC

Cum accelerează Dacia Duster cu prima cutie automată din gama SUV-ului românesc? Throttle Channel ne arată 0-150 km/h cu noua transmisie EDC cu șase trepte.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Ce alegem între Volkswagen Tiguan, Honda CR-V și Toyota RAV4?

Când vine vorba despre SUV-uri compacte, alegerea va fi una extrem de dificilă. Englezii de la Carwow ne ajută să ne decidem după ce confruntă trei modele populare: VW Tiguan, Honda CR-V și Toyota RAV4.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Jeremy Clarkson și echipa ne asigură că vom putea vedea și noi The Grand Tour începând cu luna decembrie

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond ne asigură că noul lor show auto, The Grand Tour, se va putea vedea în 200 de țări, începând cu luna decembrie.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Cât de bun este noul Skoda Kodiaq? Primele impresii de volanul SUV-ului ceh

AutoExpress a avut deja ocazia de a testa noul Skoda Kodiaq, cel mai mare SUV construit vreodată de cehi. Impresiile sunt extrem de bune. Revenim și noi cu ale noastre, săptămâna viitoare, după ce testăm Kodiaq.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | TV: Interviu

VIDEO: Destăinurile lui Clarkson: vedeta vorbește despre Top Gear într-un interviu acordat BBC

Jeremy Clarkson a acceptat să vorbească despre proiectele sale și despre noua emisiune într-un interviu acordat BBC News. Subiectul Top Gear nu a fost ocolit.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Intră în pielea lui Hamilton: jocul oficial F1 2016, disponibil acum şi pe iPhone

F1 2016, jocul oficial al Formulei 1 dezvoltat de Codemaster, a primit şi o versiune pentru iPhone, iar varianta pentru smartphone-urile Android va apărea peste câteva săptămâni.
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: 150 kilometri în 12 minute: Hyperloop One va conecta Abu Dhabi de Dubai prin cel mai inovator sistem de transport

Primul sistem de transport Hyperloop One va fi construit intre oraşele Abu Dhabi şi Dubai. Distanţa de 150 de kilometri ar urma să fie parcursă în numai 12 minute.
Sambata, 12 Noiembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Cea mai bună reclamă pentru Ferrari LaFerrari Aperta? O tură cu Sebastian Vettel

Ferrari a gândit un clip de promovare extrem de ingenios pentru actualul LaFerrari Aperta, decapotabila supremă născută la Maranello. Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, ne poartă prin istoria Ferrari alături de Aperta.
Sambata, 12 Noiembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Aşa va arăta viitorul Lexus? Japonezii au creat Skyjet, o navă spaţială care apare în filmul Valerian

Skyjet este o navă spaţială care poartă logo-ul brandul premium Lexus şi apare în primul trailer al filmului Valerian, a cărui acţiune se petrece peste 700 de ani şi care va avea premieră în iulie 2017.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Bugatti Chrion, supercarul cu cele mai dure teste de fiabilitate: deșert și 52 de grade Celsius

La cele 2.5 milioane de euro pe care le vor plăti clienții,Bugatti Chiron trebuie să fie o mașină fără cusur. Motiv pentru care testele au fost foarte dure și au presupus parcurgerea a 35.000 de kilometri la temperaturi de 52 de grade Celsius.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Audi își ia adio de la participarea în Le Mans cu un clip emoționant

După ce a anunțat că se va retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans, Audi a publicat un clip emoționant pentru a le aminti fanilor că mașinile actuale au ceva în comun cu monoposturile sale de succes.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ inedit: Bentley Bentayga vs. Ford Focus RS

Chiar dacă un client de Focus RS nu se va uita niciodată spre un Bentley Bentayga și nici invers, britanicii de la Auto Express au pus față în față cele două modele, comparându-le performanțele. A ieșit un pseudo-comparativ interesant.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Topul celor mai scumpe dotări opționale disponibile pe piață

Englezii au întocmit un top al celor mai scumpe dotări opționale pe care le poți comanda pe o mașină nouă. De la o ”banală” cutie automată care costă câteva zeci de mii de euro, până la un ceas de sute de mii de euro.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Poliția americană are o nouă metodă ingenioasă de a opri mașinile infractorilor

Urmăririle pe autostradă, la viteze mari, nu sunt neobișnuite în Statele Unite. Poliția se confruntă mereu cu astfel de situții și trebuie să găsească o soluție pentru a opri mașinile infractorilor. Cea mai nouă idee poate părea însă ușor nesigură.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Noul Peugeot 3008 se simte mai premium decât un Volkswagen Tiguan?

Unul dintre primele teste de la volanul noului Peugeot 3008 aduce impresii bune, dar și o comparație cu principalii rivali din segment.
Vineri, 04 Noiembrie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Un motiv bun să-ți iei cameră de bord: ce se întâmplă cu o mașină cât timp e "în siguranță" la vopsitorie

După ce și-a lăsat mașina, un Nissan 370Z, la vopsitorie, un american a avut surprize atunci când a privit înregistrările camerei de bord: doi dintre meseriași au luat roadster-ul japonez la o tură prin oraș. Și s-a lăsat cu daune.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Un test de adio cu actualul Rolls Royce Phantom

Lansat în anul 2003, Phantom a adus Rolls Royce pe linia de plutire. A devenit un simbol al opulenței și luxului, motiv pentru care despărțirea de actuala generație este una extrem de grea.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru