Stiri Video

Luni, 03 Octombrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Test comparativ între băieții răi: Porsche 718 Cayman vs BMW M2

Autocar a pus în scenă un comparativ așteptat de fanii modelelor sportive. Actualul Porsche Cayman S a fost alergat de BMW M2 pe circuit. Câștigătorul duelului a avut un avans extrem de mic.
Marti, 27 Septembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Un șofer ne demonstrează cum dezactivează Tesla funcția Autopilot dacă nu ții mâinile pe volan

Noul update oferit de Tesla limitează folosirea funcției de rulare autonomă Autopilot dacă șoferul nu ține mâinile pe volan. E nevoie însă de mai mult de patru minute pentru ca șoferul să fie atenționat.
Marti, 27 Septembrie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Noul Audi Q5 va avea o suspensie pneumatică ajustabilă, împrumutată de pe Q7

Audi continuă să ne arate ce tehnologii vom vedea pe noua generație Q5. Astăzi aflăm că SUV-ul compact va avea și o suspensie pneumatică, gata să ajusteze garda la sol.
Marti, 27 Septembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă inedită la Audi: O femeie şi un bărbat luptă pentru un RS7, analogie la confruntarea dintre Hillary Clinton şi Donald Trump

Audi a realizat o reclamă inedită în care doi valeţi ai unui hotel se luptă pentru a conduce un RS7, la fel cum Hillary Clinton şi Donald Trump se confruntă pentru a deveni următorul preşedinte al Statelor Unite.
Luni, 26 Septembrie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Un grup de ingineri software din China ne arată cum poate fi hackuit un Tesla Model S

Cum ar fi ca mașina ta conectată la internet să frâneze din senin sau să-și deschidă portbagajul și ușile în mers? Un grup de ingineri software din China ne arată că Tesla Model S poate fi atacat cibernetic. Tesla a reparat urgent "gaura" din sistem.
Luni, 26 Septembrie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Cel mai mare ceas din lume a fost construit din camioane Scania

Scania a reușit să "inventeze" cel mai mare ceas analog din lume. Acele ceasului sunt camioane care se mișcă perfect în ritmul timpului. De la orar la minutar și chiar la secundar.
Luni, 26 Septembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță cu cele mai tari 12 supercaruri ale momentului și un câștigător surpriză

În fiecare an, americanii de la Motor Trend adună la start 12 dintre cele mai tari supercaruri ale momentului. Anul acesta, victoria i-a aparținut unui model surpriză.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Lecția de inginerie: cum funcționează sistemul hibrid Porsche

Porsche s-a gândit să facă lumină asupra modului în care funcționează sistemul de propulsie hibrid instalat pe noul Panamera.
Marti, 20 Septembrie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: E o lume mică: o mamă își lovește copilul motociclist cu mașina

După ce mama îi urează fiului drumuri bune și-l avertizează să se ferească de "șoferi idioți", aceasta îi lovește motocicleta cu mașina. Semn că legile lui Murphy se aplică în toată lumea.
Marti, 20 Septembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între Lamborghini Huracan și cel mai puternic Tesla: Model S P100D

Noul Tesla Model S P100D, cel mai rapid model al americanilor din istorie, a vrut să demonstreze tuturor că se poate duela de la egal la egal cu un supercar convențional: Lamborghini Huracan.
Luni, 19 Septembrie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Porsche vrea să le demonstreze cârcotașilor că are o gamă de mașini ”verzi”

Porsche vrea să le demonstreze tuturor că gama sa are în prezent o mulțime de soluții verzi de mobilitate. Propulsia alternativă servește nu doar la reducerea consumului, ci și la creșterea performanțelor.
Luni, 19 Septembrie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Salvare miraculoasă într-o cursă de mașini clasice: a evitat un Ferrari de 35 de milioane de euro

Un Jaguar E-Type a reușit să salveze miraculos un impact cu un Ferrari 250 GTO. Exemplarul italian face parte dintr-o series extrem de limitată, cu numai trei unități produse, iar prețul este evaluat la 35 de milioane de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Septembrie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Audi ajută un T-Rex deprimat să-și găsească un rost în viață

Cel mai nou spot Audi ne demonstrează că niciodată nu e prea târziu pentru Tyranossaurus Rex să se simtă din nou tânăr. Un clip inedit, cu un final care leagă preistoria de viitor.
Joi, 15 Septembrie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Test cu noul Audi TT-RS: tot ce trebuie să vedeți este cum accelerează până la 100 de km/h

Audi TT-Rs este un adevărat rival pentru actualul Porsche Cayman. Testul următor ne demonstrează cum poate micul model german să pună la lucru toți cei 400 de cai putere.
Miercuri, 14 Septembrie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Cât de ușor e să driftezi în Ford Focus RS? Bunicii inginerilor Ford ne arată cum se face

După ce au instalat modul Drift pe noul Focus RS, inginerii mărcii americane și-au chemat bunicii să-i testeze potențialul. Vedeți în clipul alăturat ce a ieșit.
Miercuri, 14 Septembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Comparație între frați: Mazda MX-5 versus Fiat 124 Spider

Construite pe aceeași platformă, roadsterele MX-5 și 124 Spider par diferite exclusiv la nivel estetic. Motor Trend ne explică însă în detaliu care sunt detaliile care fac diferența dintre cele două modele înrudite.
Marti, 13 Septembrie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Ken Block revine în forță: aceasta este Gymkhana 9

Seria Gymkhana, condusă de Ken Block, a ajuns la al nouălea episod, publicat oficial astăzi pe internet. Acțiunea se desfășoară de această dată în zona industrială a unui port.
Luni, 12 Septembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Aglomerația în trafic: cum se formează și cum va fi rezolvată de mașinile autonome

Dacă ești șofer, te-ai întâlnit cu siguranță cu momentul în care ești blocat în trafic pentru ca la un moment dat șoseaua să se elibereze din senin. Acest clip îți va arăta cauza acestui fenomen și modul în care mașinile care se conduc singure vor putea s
Duminica, 11 Septembrie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între cele mai populare compacte ale momentului: VW Golf, Opel Astra și Ford Focus

Matt Watson a așezat față în față trei dintre cele mai populare modele compacte ale pieței europene. Volkswagen Golf, Ford Focus și noul Opel Asta se bat pentru primul loc.
Sambata, 10 Septembrie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: A depășit viteza legală și a scăpat fără amendă: Cel mai rapid skateboard din lume a atins 144 de km/h

Kyle Wester a stabilit un nou record mondial de viteză pe skateboard. Americanul a rulat la vale cu o viteză de 144 de km/h, depășind vechiul record de 130 de km/h.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru