Stiri Video

Luni, 11 Iulie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Jaguar XF vânează tornade în Statele Unite

Tornadele sunt un fenomen des întâlnit în Statele Unite. Vânătorii de tornade, de asemenea. Însă un Jaguar XF care să fugărească tornade se întâmplă destul de rar.
Duminica, 10 Iulie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Orice BMW poate face drifturi pe Nurburgring. Chiar și un BMW Seria 2 Gran Tourer folosit ca taxi

Un șofer de taxi din Germania demonstrează că aproape orice BMW poate face drifturi pe Nurburgring. Clipul următor dovedește că pânăși un Seria 2 Gran Tourer poate oferi senzații tari, foarte aproape de limită.
Sambata, 09 Iulie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Noul BMW M2 șterge pe jos cu Ford Mustang V8

Publicația britanică Evo ne-a obișnuit cu liniuțe spectaculoase, iar ultimul clip nu face excepție. Englezii au așezat la start nebunul BMW M2 alături de cel mai popular muscle-car al momentului: Ford Mustang V8.
Vineri, 08 Iulie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Un Lamborghini Murcielago se transformă în bilă de flipper pe o autostradă udă

Nicio mașină nu poate lupta cu legile fizicii. Nici măcar un Lamborghini Murcielago cu tracțiune integrală, care sfârșește distrus după ce șoferul pierde controlul pe o autostradă inundată din Rusia.
Joi, 07 Iulie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: F1 2016, jocul oficial al Formulei 1, impresionează prin grafica realistă

Codemasters a publicat un nou trailer pentru F1 2016, jocul oficial al Formulei 1 pentru sezonul în curs care va apărea pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One în 19 august.
Joi, 07 Iulie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Se întâmplă și la case mai mari: o șoferiță germană se chinuie 6 minute să parcheze o mașină

Deși școala de șoferi din Germania e de obicei o treabă serioasă, o șoferiță din Dortmund ne demonstrează că e extrem de complicat să parchezi un Opel Corsa pe un loc de parcare cât... două Opel Corsa.
Joi, 07 Iulie 2016 | TV: Funny

VIDEO Record mondial: cea mai rapidă milă parcursă cu o mașină pe două roți

Unul dintre episoadele inedite ale festivalului Vitezei de la Goodwood a fost încercarea reușită a pilotului Terry Grant de a parcurge cea mai rapidă milă într-o mașină pe două roți. În acest caz, Nissan Juke Nismo RS.
Joi, 07 Iulie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Una caldă, una rece de la volanul noului Abarth 124 Spider

Jurnaliștii englezi au avut ocazia de a testa noul Abarth 124 Spider, cea mai puternică versiune a roadsterului italian, frate cu Mazda MX-5. Impresiile lor sunt ușor amestecate.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Un nou test cu Audi Q2 anticipează că micul SUV ar putea fi un adevărat hit

Mat Watson, unul dintre cei mai populari jurnaliști britanici, a testat noul Audi Q2 și a ajuns la concluzia că micul SUV ar putea fi un succes comercial.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Un șofer și-a filmat propriul accident cu un GoPro

Un șofer din Marea Britanie a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat din cauza unui inconștient care depășea din sensul opus. Întreg episodul a fost suprins pe cameră.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Ce se întâmplă când tragi frâna de mână la viteze de autostradă

Un șofer se ia la întrecere cu motocicliștii pe autostradă, iar prietena acestuia, aflată pe scaunul din dreapta, vrea să-l oprească trăgând frâna de mână a mașinii. Rezultatul poate fi ușor dedus: mașina se răstoarnă și e distrusă. Pasagerii au ieșit tef
Luni, 04 Iulie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Cele mai inteligente semafoare vin din Olanda și îți arată mereu verde

Traficul dintr-un oraș olandez este extrem de fluid după ce s-au instalat o serie de semafoare inteligente. Acestea îți oferă aproape mereu ocazia să prinzi lumina verde și să traversezi în siguranță intersecția, cu mașina sau bicicleta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 03 Iulie 2016 | TV: Funny

VIDEO: O pensionară demonstrează cât de uşor este să faci drifturi cu un Ford Focus RS

O bunică ne arată că este capabilă să facă drifturi cu un Ford Focus RS chiar dacă în viaţa de zi cu zi este o şoferiţă precaută.
Sambata, 02 Iulie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Lewis Hamilton transformă circuitul de la Nurburgring într-o junglă în prima reclamă la noul Mercedes AMG GT R

Lewis Hamilton este protagonistul primei reclame la noul Mercedes AMG GT R, într-o demonstraţie de viteză şi perspicacitate pe circuitul de la Nurburgring văzut ca o junglă prin ochii campionului mondial de Formula 1.
Vineri, 01 Iulie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Încă o liniuță ”delicioasă” cu Honda Civic Type R. Rivalul de azi este BMW M135i

Publicația engleză Evo a pus la cale o nouă liniuță de senzație, care îl are în prim plan pe Honda Civic Type R. De această dată, hot hatch-ul japonez dă piept cu BMW M35i.
Joi, 30 Iunie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul celui mai mic SUV Audi: noul Q2

Englezii au reușit să testeze noul Audi Q2 în cadrul unui eveniment internațional, desfășurat în Cuba. Automarket va merge să testeze noul Q2 la mijlocul lui iulie, la Zurich. Până atunci, iată cum se simte noul crossover.
Joi, 30 Iunie 2016 | TV: Filme Spion

VIDEO: Demonstrația clară că viitorul Skoda Kodiaq se descurcă și pe circuitul de la Nurburgring

Skoda testează noul Kodiaq, cel mai mare SUV al său, și pe circuitul de la Nurburgring. Ultimele filme spion demonstrează tuturor că modelul ceh poate să se descurce și pe un circuit atât de solicitant.
Joi, 30 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO Emoționant: Michelin ne aduce aminte de primul moment în care am pus mâna pe cheia mașinii

Michelin a demarat în SUA o campanie de sensibilizare a publicului în ceea ce privește siguranța la volan. Producătorul de anvelope mizează pe emoție pentru a ne aminti primele momente din viață ca șoferi.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | TV: Funny

VIDEO: Gympkhana: o parodie amuzantă după seria auto Gymkhana

După ce Ken Block ne-a făcut cunoștință cu seria Gymkhana, america răspunde. Bine ați venit în Gympkhana, o replică-parodie pe cât de amuzantă, pe atât de reușită.
Marti, 28 Iunie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Un motoclist e aruncat din șa după ce se lovește pe autostradă de o saltea scăpată de mașina din față

Un clip filmat în SUA ne arată cât de importantă este asigurarea corectă a obiectelor încărcate pe platforme, trailere și remorci. Acest motociclist a aflat pe pielea lui care sunt riscurile.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru