Stiri Video

Marti, 28 Iunie 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Jay Leno iese teafăr după ce se răstoarnă cu o mașină de 2500 de cai putere

Celebrul om de televiziune american Jay Leno iese șifonat, dar teafăr după un accident în care a fost implicat în timpul filmărilor pentru emisiunea Jay Leno's Garage.
Luni, 27 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Logan, mașina de protocol a Papei Francisc la vizita din Armenia

Deși oficialitățile și Înalții Prelați utilizează de obicei mașini premium în vizitele lor, Papa Francisc a utilizat un Logan într-o vizită care a avut loc în Armenia.
Luni, 27 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO Epilog: Zlatan Ibrahimovic și Volvo ne prezintă ultimele momente din cariera unui mare fotbalist internațional

Cum arată ultimele momente din cariera internațională a unui fotbalist precum Zlatan Ibrahimovic? Volvo ne oferă o privire în spatele cortinei într-un clip emoționant.
Vineri, 24 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Olanda ne arată cum se construiește un tunel pe sub autostradă într-un singur weekend

Cât ar fi durat în România instalarea unui tunel pe sub o autostradă? Olandezii ne arată că totul îți poate lua doar un weekend dacă ai parte de constructori pricepuți și de buget pe măsură.
Vineri, 24 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Ciocnire între italieni și germani: Alfa Romeo 4C vs Audi TTS

Nu sunt foarte multe mașini care caută să le ofere celor de la volan o nesfârșită plăcere de a conduce. Însă, când se întâlnesc două astfel de mașini (Audi TTS și Alfa Romeo 4C), comparativul este unul incitant
Joi, 23 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul pe care îl așteptam cu toții: Honda Civic Type R vs Ford Focus RS

Cele mai bune hot hatch-uri ale omentului se întâlnesc într-un comparativ pe care îl așteptam de multă vreme. Honda Civic Type R dă piept cu Ford Focus RS, iar câștigător iese...
Joi, 23 Iunie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Lexus LC500 are parte de o reclamă care îți ridică părul pe mâini

Pentru a promova noul LC500, Lexus a apelat la un joc de imagini priectate pe un munte și a căutat să exploateze cât mai bine sunetul motorului V8 de 467 de cai putere.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Poate Lamborghini Huracan să-l bată pe Tesla Model S la clasica liniuță?

Tesla Model S este considerat din ce în ce mai des un adevărat supercar. Lamborghini Huracan încearcă să îi arate modelului electric care este definiția acestui cuvânt.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | TV: Underground

VIDEO: Record mondial: un Lamborghini Gallardo de 2400 CP atinge 387 km/h în doar 800 de metri

Un Lamborghini Gallardo Superleggera Twin-Turbo preparat care dezvoltă 2300 CP devine mașina cu cea mai mare viteză de vârf atinsă pe distanța de o jumătate de milă (800 de metri): 387 de kilometri pe oră (240 de mile pe oră).
Marti, 21 Iunie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Bugatti Chiron: primul review complet al urmașului lui Veyron

Chiron, supercar-ul de 1500 de cai putere dezvăluit în acest an de constructorul franco-italian, ne este prezentat în detaliu într-un clip care analizează toate părțile componente ale modelului.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: A sosit momentul adevărului: Mercedes Clasa E dă piept cu BMW Seria 5 și Audi A6

Englezii au vrut să facă dreptate în segmentul E. Prin urmare au luat noua generație Mercedes Clasa E și au așezat-o lângă BMW Seria 5 și Audi A6 pentru a vedea diferențele.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între noul Bentley Bentayga și Porsche 911 Turbo

Bentley Bentayga a vrut să își măsoare puterile cu un Porsche 911 Turbo. SUV-ul britanic are 600 de cai putere și este unul dintre cele mai puternice din lume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Curse auto

VIDEO: Doi pescăruşi prezenţi pe circuit, subiect de glume între Hamilton şi Vettel după cursa de Formula 1 din Canada

Sebastian Vettel l-a acuzat în glumă pe Lewis Hamilton ca a trimis doi pescăruşi pe circuit în cursa de Formula 1 din Canada pentru a-l împiedica să câştige.
Marti, 14 Iunie 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Mașina de intervenție din noul film Ghostbusters este de fapt un dric

Noua ecranizare Ghostbusters se apropie de lansarea oficială. Tot mai multe detalii ies la iveală, printre care și originea mașinii cu care se va plimba echipa de intervenții.
Luni, 13 Iunie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Când doi se ceartă, al treilea câștigă: Honda ne arată că pick-up-ul său e mai rezistent decât F-150 și Silverado

După ce Silverado a demonstrat că are o benă mult mai rezistentă decât cea din aluminiu a modelului Ford F-150, Honda intervine în confruntare cu propriul său pick-up: Ridgeline. Demonstrația este cât se poate de elocventă.
Sambata, 11 Iunie 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Cristiano Ronaldo, implicat într-un accident cu Pagani Huayra în cea mai nouă reclamă Nike

Celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo are parte de un accident neobişnuit cu un Pagani Huayra în cea mai nouă reclamă pentru producătorul de echipament sportiv Nike.
Vineri, 10 Iunie 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Ford a căutat cele mai frumoase 6 șosele din Europa. Prima oprire: Transfăgărășan

După ce echipa Top Gear a făcut faimos Tranfăgărășanul, Ford completează imaginea fantastică pe care ne-o face șoseaua de peste Făgăraș printr-un clip în care jurnalistul Steve Studcliffe spune că "Transfăgărășanul îți taie respirația"
Joi, 09 Iunie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum demarăm în forță atunci când avem o cutie automată?

Clipul următor se adresează celor care au o mașină cu transmisie automată și vor să folosească toate resursele mașinilor atunci când pleacă de pe loc. Imaginile explică și cum funcționează cutia automată.
Joi, 09 Iunie 2016 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noilor Volvo S90 și V90

Volvo are o promisiune de respectat în segmentul premium. Vedem împreună dacă reușește să se achite de ea după un test cu cele două modele abia lansate: S90 și V90.
Joi, 09 Iunie 2016 | TV: Curse auto

VIDEO: Un tur pe motocicletă pe insula unde nu există limită de viteză nu este recomandat cardiacilor

Michal Dunlop este un tânăr de 27 de ani care a concurat anul acesta la Isle of Man și a stabilit cel mai rapid tur pe două roți. 17 minute pentru 61 de kilometri cu o viteza medie de 215 km/h. Imagini nerecomandate cardiacilor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru