Stiri Video

Marti, 17 Mai 2016 | TV: Underground

VIDEO: Cine spunea că o mașină electrică nu știe să facă drifturi?

Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din lume. Britanicii de la Autocar au vrut să testeze capacitățile lui Leaf de a derapa controlat în condiții de circuit. A ieșit ceea ce vedeșți în clipul alăturat.
Luni, 16 Mai 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Fiat compară noul 124 Spider cu o pastilă de Viagra

Italienii reușesc să compare cel mai nou roadster din propria gamă, 124 Spider, cu celebra pastiluța albastră. Asta pentru că, spun ei, efectul asupra bărbaților este același.
Duminica, 15 Mai 2016 | TV: Diverse

VIDEO: Adrenalina pe care o simte un motociclist pe circuitul de la Nurburgring

Circuitul de la Nurburgring este unul înfricoșător pentru cei care aleg să-i trăiască senzațiile tari la volanul unei mașini sportive. Când vorbim însă de motociclete, înmulțim înfricoșător cu doi. Iată rezultatul!
Sambata, 14 Mai 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Un celebru blogger englez, participant la Gumball 3000, se extaziază când vede mașinile Țiriac Collection

Blogger-ul auto Shmee150, devenit celebru în Marea Britanie, a luat parte la cursa Gumball 3000 cu un Audi RS6 Avant. La finalul cursei a vizitat și colecția de mașini a lui Ion Țiriac. Reacțiile sunt pe măsura mașinilor.
Joi, 12 Mai 2016 | TV: Reclame

VIDEO: Reclama noului Lexus LC500 combină seducția feminină cu viteza avioanelor de vânătoare

Lexus a ales să își promoveze într-un mod inedit noul LC500 pe piața din Spania. Supercarul are parte de o reclamă cu accente sexy, în care provoacă la duel un avion de vânătoare.
Joi, 12 Mai 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuța care face lumină în segment: Mercedes A45 AMG vs Audi RS3

Cele mai puternice hot hatch-uri ale momentului au fost puse unul lângă celălalt. Mercedes A45 AMG și Audi RS3 și-au încordat mușchii și au încercat să arate care e cel mai rapid la plecarea de pe loc.
Miercuri, 11 Mai 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Cam așa se distrează noile vedete ale show-ului Top Gear

BBC continuă să ne pregătească pentru noua serie Top Gear. De această dată primim un trailer ceva mai consistent, cu multă acțiune și multă distracție.
Miercuri, 11 Mai 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Un clip cu sunete ”obscene” demonstrează că Pagani Huayra are nevoie de ABS

Inginerii Pagani au mrs la Cercul Polar cu noul Huayra BC pentru a demonstra tuturor că supercarul are sisteme de siguranță ABS și ESP. O frânare brutală pe asfalt și zăpadă este suficientă pentru a demonstra funcționarea.
Marti, 10 Mai 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Fifth Gear a vrut să vadă dacă Fiat Panda 4x4 se poate ține după un Land Rover Defender

În anul dedicat despărțirii de legendarul Land Rover Defender, Fifth Gear a încercat să-i găsească un înlocuitor. Iar Fiat Panda 4x4 a reușit să producă o surpriză de proporții.
Duminica, 08 Mai 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul pe care l-am așteptat: Ford Focus RS dă piept cu BMW M2

AutoExpress s-a gândit să pună față în față, pe circuit, două dintre cele mai populare mașini ale momentului. Chiar dacă nu fac parte din același segment, BMW M2 și Ford Focus RS au demonstrat că sunt foarte apropiate.
Sambata, 07 Mai 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță neobișnuită: un Smart Fortwo se bate cu un Volkswagen Transporter și un Ariel Atom

Top Gear a pus în scenî un comparativ neobișnuit. A aliniat la start un Smart Fortwo un Volkswagen Transporter și un Ariel Atom. Este lesne de înțeles care a plecat primul de pe loc.
Vineri, 06 Mai 2016 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între noul BMW M2 și Mercedes A45 AMG

Poate hot hatch-ul Mercedes A45 AMG să-i țină piept noului BMW M2? Trebuie să ținem cont că unul dintre concurenți vine cu tracțiune integrală, ceea ce ar putea să-i confere un mic avantaj.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Mai 2016 | TV: Trailere

VIDEO: Încă un trailer proaspăt ne arată ce vom vedea în noul sezon Top Gear

BBC cotinuă să mărească suspansul înaintea dezvăluirii noului sezon Top Gear. Aventurile echipe sunt anunțate cu ajutorul unui nou trailer incitant.
Miercuri, 04 Mai 2016 | TV: Istorice

VIDEO: Istoria lui BMW Seria 3 în 90 de secunde

Istoria lui BMW Seria 3 se identifică în gama BMW cu istoria celui mai de succes model din istoria mărcii germane. Un clip animat ne explică particularitățile fiecărei generații.
Marti, 03 Mai 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Ford ne arată la ce servește un SUV uriaș cu 400 de cai putere

Ford a vrut să ne demonstreze că versiunea Raptor, de 411 cai putere, a actualului F-150 este o adevărată bestie în off-road.
Luni, 02 Mai 2016 | TV: Diverse

Experiment video: ce reacție au fetele la vederea unui Ferrari?

Un american demonstrează pe viu gradul de atracție pe care-l are un Ferrari asupra femeilor de pe stradă. Reacțiile sunt dintre cele mai diferite.
Duminica, 01 Mai 2016 | TV: Funny

VIDEO: Aventuri cu un monopost de Formula 1 pe străzile din Manchester

Ce se întâmplă dacă pe străzile unui oraș din Anglia apare din senin un monopost de Formula 1? O casă de pariuri din Anglia și-a pus întrebarea asta și a și executat experimentul pentru a promova evenimentul Gumball 3000.
Duminica, 01 Mai 2016 | TV: Accidente

VIDEO: Fail de zile mari: un rus încearcă să facă burnout cu o motocicletă sport

Simplul fapt că îți ajunge pe mână o motocicletă sport nu îți garantează faptul că vei face spectacol în șa. O demonstrează cu vârf și îndesat un bărbat care ratează complet ocazia de a privi viața de pe margine.
Sambata, 30 Aprilie 2016 | TV: Prezentari

VIDEO: Nissan explică pe înțelesul tururor modul în care vor funcționa mașinile autonome

Tehnologia care le va oferi mașinilor posibilitatea de a se pilota autonom va fi disponibilă "mai repede decât credeți", spun cei de la Nissan. Explicația și întreaga poveste se află în clipul alăturat.
Sambata, 30 Aprilie 2016 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum se comportă primele parbrize pentru monoposturile de F1 când sunt lovite de o anvelopă la 225 km/h

Red Bull a testat în acest weekend în Marele Premiu al Rusiei propria versiune a parbrizului pentru monopost, denumit Aeroscreen. Un prim test ne arată cum reușește să protejeze pilotul într-un impact posibil în F1: cu o anvelopă la 225 km/h.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru