Stiri Video

Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuță între prima generație Volkswagen Golf GTI și actualul model

AutoExpress și-a dorit un altfel de comparativ, așa că a aliniat la start prima generație Volkswagen Golf GTI și actualul model. Pentru că are ceva ani în spate, primul Golf GTI a primit avans 3.5 secunde.
Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă-spectacol între 10 maşini sport

Mercedes AMG GT S, Bentley Continental GT3-R, Chevrolet Corvette Z06, Cadillac ATS-V, Volkswagen Golf R, Porsche Cayman GT4, Mazda MX-5 Miata, Mercedes-AMG C63 S, Lexus RC F, Cadillac CTS-V. Liniuţă. Nimic de adăugat.
Luni, 05 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Renult explică de ce noul Sandero RS este demn de sigla diviziei sale sportive

Noul Sandero RS, cea mai sportivă declinare a hatchback-ului produs și sub sigla Dacia, are parte de o prezentare detaliată pepiața din Brazilia, acolo unde a și luat naștere.
Duminica, 04 Octombrie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: În realitate nu-i ca-n filme: Ken Block se răstoarnă într-o cursă de rallycross

Cursa Global Rallycross care a avut loc sâmbătă în Barbados l-a avut ca star pe cunoscutul pilot Ken Block. Acesta nu a reușit însă decât sî răstoarne Fiesta de rallycross pe care a pilotat-o în această competiție.
Duminica, 04 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Un comparativ la modă în Marea Britanie: Mazda MX-5 vs Toyota GT86

Steve Sutcliffe de la publicația britanică Auto Express pune față în față noua Mazda MX-5 alături de Toyota GT86 pentru a vedea care model este mai rapid pe circuit.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Diferența dintre supercar și hypercar: Audi R8 GT Spyder versus Koenigsegg One:1

La prima vedere, diferențele dintre supercar și hypercar sunt neclare. Da, sunt modele puternice și rapide. Dar cât de rapid este un hypercar în raport cu un supercar? Răspunsul în găsiți în clipul de mai sus.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Mașinile intră la apă în cea mai nouă reclamă pentru Smart Fortwo

Smart a recurs la o metodă ingenioasă pentru a promova noul Fortwo pe piața din Statele Unite. Nemții au creat o serie de mașini care intră la apă pentru a crea loc de parcare.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Test pe dinamometru în SUA: Cum reacționează un Volkswagen Jetta TDI când vrea să păcălească testul de emisii

Americanii de la The Fast Lane Car au pus la încercare un Volkswagen Jetta TDI, vizat de scandalul Dieselgate, la test pe un dinamometru. Ei au căutat diferențele la activarea modulului de păcălire a testelor de emisii.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Chevrolet ironizează mașinile electrice în cel mai nou spot al lui Volt

Chevrolet a pus la cale o farsă pentru un grup care a venit la un sondaj de piață. Ei au fost blocați într-un lift și apoi au fost invitați să descrie experiența. Chevrolet a comparat-o cu momentul în care rămăi fără energie la o mașină electrică.
Joi, 01 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Toyota ne arată cum vede mobilitatea în orașele viitorului

Toyota a prezentat un clip animat în care își expune viziunea de companie în privința conceptului de mobilitate sustenabilă. Acesta implică soluții de transport multimodale pentru toți locuitorii orașului, în vederea reducerii poluării.
Joi, 01 Octombrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Geneza noii generații Ford Focus RS: americanii ne arată legăturile istorice ale noului lor model de performanță

Ford ne prezintă procesul prin care a dezvoltat noua generație a lui Focus RS. Deși este modern și avansat, modelul își trage rădăcinile dintr-o listă lungă de mașini sport cu tracțiune integrală oferite de Ford.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

Skoda Octavia RS, în viziunea unui fost pilot câștigător la Le Mans

Hans Joachim Stuck, câștigător de două ori al Cursei de 24 de ore de la Le Mans, prezintă noul Skoda Octavia RS. Înainte de a trage concluzii, trebuie să spunem că veteranul tocmai a devenit ambasador al mărcii din Cehia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea lui Radu Muntean, designerul român din SUA care conduce un BMW 2002 din 1971

Petrolicious ne spune povestea lui Radu Muntean, un designer auto român care locuiește în SUA și a lucrat pentru Ford, GM și Tesla. El conduce un BMW 2002 din 1971, pe care l-a modificat subtil după preferințele sale.
Marti, 29 Septembrie 2015 | TV: Tuning

VIDEO: Cum să mărești de zece ori puterea unui Volkswagen Beetle original

Cei de la Mighty Car Mods au pornit într-o călătorie interesantă, în care și-au dorit să mărească de zece ori puterea unei mașini fără ca exteriorul să fie schimbat vizibil. Rezultatul: un Volkswagen Beetle cu motorizare Subaru de peste 360 CP.
Marti, 29 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Honda trece în revistă creațiile ultimilor 60 de ani într-o reclamă ingenioasă

Honda este una dintre mărcile auto cunoscute pentru reclamele ingenioase, iar ”Paper”, cea mai recentă creație a companiei, nu face excepție. În clipul de mai sus, mai mulți graficieni au desenat pe hârtie modelele reprezentative ale Honda și le-au dat vi
Marti, 29 Septembrie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Mercedes-AMG ne arată cum se testează un motor de performanță

Mercedes-AMG, divizia sport a mărcii germane, duce publicul în culisele departamentului său de dezvoltare și testare, unde ne arată cum este încercat un motor înainte să ajungă în producția de serie. Vedeta acestui clip este M178, motorul V8 twin-turbo de
Vineri, 25 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Ford prezintă pe scurt cifrele noului Focus RS

Noua generaţie Ford Focus RS promite performanţe fantastice pentru segmentul Hot Hatch-urilor de volum. Iar acest clip ne face cunoştinţă cu cifrele oficiale ale modelului Ford.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | TV: Crash-teste

VIDEO: Kia ne arată un nou tip de crash test: cădere liberă de la 12 metri

Kia promovează siguranța monovolumului său, Grand Carnival, printr-o reclamă interesantă, numită strada verticală. Coreenii ne arată ce se întâmplă cu acest model atunci când este lăsat să cadă de la 12.6 metri.
Luni, 21 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Lamborghini despică cerul în reclama proaspătului Huracan Spyder

Abia lansat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Lamborghini Huracan Spyder debutează pe ecran cu o reclamă incitantă.
Luni, 21 Septembrie 2015 | TV: Saloane auto

VIDEO: Cum se strecoară conceptul Bugatti Vision Gran Turismo pe culoarele unei parcări

După ce a fost expus alături de premierele Grupului Volkswagen, cu o seară înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, conceptul Bugatti Vision Gran Turismo a trebuit să se strecoare printr-un garaj întortocheat.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru