Stiri Video

Miercuri, 30 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

Skoda Octavia RS, în viziunea unui fost pilot câștigător la Le Mans

Hans Joachim Stuck, câștigător de două ori al Cursei de 24 de ore de la Le Mans, prezintă noul Skoda Octavia RS. Înainte de a trage concluzii, trebuie să spunem că veteranul tocmai a devenit ambasador al mărcii din Cehia.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea lui Radu Muntean, designerul român din SUA care conduce un BMW 2002 din 1971

Petrolicious ne spune povestea lui Radu Muntean, un designer auto român care locuiește în SUA și a lucrat pentru Ford, GM și Tesla. El conduce un BMW 2002 din 1971, pe care l-a modificat subtil după preferințele sale.
Marti, 29 Septembrie 2015 | TV: Tuning

VIDEO: Cum să mărești de zece ori puterea unui Volkswagen Beetle original

Cei de la Mighty Car Mods au pornit într-o călătorie interesantă, în care și-au dorit să mărească de zece ori puterea unei mașini fără ca exteriorul să fie schimbat vizibil. Rezultatul: un Volkswagen Beetle cu motorizare Subaru de peste 360 CP.
Marti, 29 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Honda trece în revistă creațiile ultimilor 60 de ani într-o reclamă ingenioasă

Honda este una dintre mărcile auto cunoscute pentru reclamele ingenioase, iar ”Paper”, cea mai recentă creație a companiei, nu face excepție. În clipul de mai sus, mai mulți graficieni au desenat pe hârtie modelele reprezentative ale Honda și le-au dat vi
Marti, 29 Septembrie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Mercedes-AMG ne arată cum se testează un motor de performanță

Mercedes-AMG, divizia sport a mărcii germane, duce publicul în culisele departamentului său de dezvoltare și testare, unde ne arată cum este încercat un motor înainte să ajungă în producția de serie. Vedeta acestui clip este M178, motorul V8 twin-turbo de
Vineri, 25 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Ford prezintă pe scurt cifrele noului Focus RS

Noua generaţie Ford Focus RS promite performanţe fantastice pentru segmentul Hot Hatch-urilor de volum. Iar acest clip ne face cunoştinţă cu cifrele oficiale ale modelului Ford.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | TV: Crash-teste

VIDEO: Kia ne arată un nou tip de crash test: cădere liberă de la 12 metri

Kia promovează siguranța monovolumului său, Grand Carnival, printr-o reclamă interesantă, numită strada verticală. Coreenii ne arată ce se întâmplă cu acest model atunci când este lăsat să cadă de la 12.6 metri.
Luni, 21 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Lamborghini despică cerul în reclama proaspătului Huracan Spyder

Abia lansat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Lamborghini Huracan Spyder debutează pe ecran cu o reclamă incitantă.
Luni, 21 Septembrie 2015 | TV: Saloane auto

VIDEO: Cum se strecoară conceptul Bugatti Vision Gran Turismo pe culoarele unei parcări

După ce a fost expus alături de premierele Grupului Volkswagen, cu o seară înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, conceptul Bugatti Vision Gran Turismo a trebuit să se strecoare printr-un garaj întortocheat.
Sambata, 19 Septembrie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un exemplar al primei generații Toyota Celica din 1971

Toyota Celica este un simbol în lumea automobilelor sport din Japonia, iar prima generație și-a făcut apariția în 1970. Jay Leno ne prezintă un exemplar păstrat în muzeul Toyota din California.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Revoluționarul Porsche Mission E, descris de creatorul său

Michael Mauer, șeful de design Porsche, vorbește despre cea mai nouă creație a departamentului pe care îl conduce: Mission E. Conceptul a fost prezentat la Frankfurt și dispune de 600 de cai putere, complet electrici.
Luni, 14 Septembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Unul dintre eroii care au dejucat un atentat într-un tren francez primește un Camaro SS

Spencer Stone, unul dintre cei trei eroi care au dejucat un atentat terorist într-un tren francez acum câteva săptămâni, a vizitat platourile de filmare ale emisiunii Jimmy Kimmel Live și s-a ales cu un Chevrolet Camaro SS Cabrio nou-nouț pentru fapta sa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Septembrie 2015 | TV: Underground

VIDEO: Cum să NU conduci un LaFerrari

Unii șoferi nu-și merită mașinile. În această categorie se înscrie și șoferul acestui LaFerrari, o mașină pe cât de rară, pe atât de abuzată inutil în clipul alăturat.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot publicitar cu noul Porsche 911 Carrera facelift

Porsche a lansat versiunea cu facelift a modelului 911 Carrera, iar acesta este primul spot video în care noul model este prezentat în acțiune într-un peisaj spectaculos.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă o Mazda RX-3 din 1973

Jay Leno pune la încercare un model Mazda RX-3 modificat de către proprietarul său. Sub capotă a fost montat un motor rotativ preluat de la un RX-7.
Vineri, 11 Septembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: La un pas de infarct: un taximetrist turc îşi bagă în sperieţi pasagerii

Dacă aţi fost recent în Turcia, ştiţi că traficul din Istanbul este un chin pentru toţi cei implicaţi. Acest şofer de taxi reuşeşte performanţa de a nu cauza niciun accident, deşi pasagerii săi ajung de câteva ori la limita infarctului.
Joi, 10 Septembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Cât de greu e să conduci şi să scrii mesaje în acelaşi timp? Proba practică

O şcoală de şoferi din Belgia a avut ideea genială de a-i pune pe elevi să scrie SMS-uri şi să conducă în acelai timp. Vedeţi în clipul alăturat ce a ieşit în urma experimentului.
Marti, 08 Septembrie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Noul Opel Astra "deranjează" clasa premium în cel mai nou spot de promovare

Nemții de la Opel se pregătesc de lansarea noii generații Astra. Cel mai recent spot de promovare al acestui model prezintă un atac îndrăzneț la clasa premium.
Marti, 08 Septembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Forza Motorsport 6: primul trailer care anunţă noul episod al jocului video cu maşini

Jocurile video devin din ce în ce mai realiste, iar noul episod al seriei Forza Motorsport se anunţă absolut spectaculos încă de la primul trailer video.
Marti, 08 Septembrie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Supercar-uri de un milion de euro, abandonate într-o parcare din Paris

Tot mai multe supercar-uri sfârşesc ruginite şi abandonate prin diferite parcări. O astfel de parcare se află în Paris, acolo unde vedem maşini Lamborghini, Ferrari, Bentley şi Maserati pentru care alţii ar da orice să le aibă în parcare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru