Stiri Video

Miercuri, 08 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: 10 lucruri pe care nu le ştiai despre marca Pagani

Un posesor american al unui Pagani Huayra ne prezintă în stil propriu 10 detalii mai puţin ştiute despre marca italiană.
Marti, 07 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Reuniune emoționantă între o femeie și Corvette-ul care i-a fost furat în urmă cu 43 de ani

Terry Dietrich și-a cumpărat un Corvette Stingray când avea 19 ani și s-a bucurat de el doar șase luni, până când a fost furat. Compania de asigurări i-a făcut o surpriză la 43 de ani de la despăgubirea furtului și i-a făcut cadou mașina.
Marti, 07 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Kia Sorento

Britanicii s-au întâlnit cu noua generație a modelului Kia Sorento, cel mai mare SUV din gama sud-coreenilor. Impresiile lor sunt bune, dar mai sunt aspecte ce necesită îmbunătățiri.
Luni, 06 Iulie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Ford Mustang GT350R stârnește reacții neașteptate doar cu sunetul evacuării

Cine a zis că mașinile americane nu au priză la publicul european s-a înșelat. Ford a adus noul Shelby Mustang GT350 R într-o piață din Londra. Sunetul motorului V8 de peste 500 de cai putere a făcut furori.
Duminica, 05 Iulie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Chrysler Imperial Parade din 1952

Jay Leno ne prezintă un automobil de paradă construit în 1952 de Chrysler. Automobilul se află în proprietatea orașului Los Angeles și este încă folosită de către persoanele oficiale.
Vineri, 03 Iulie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Accident spectaculos în CCR Ferrari Challenge pe circuitul Road America

Duelul de pe circuit dintre două Ferrari-uri s-a terminat prost pentru unul dintre ele. Maşina a fost distrusă complet după o ieşire spectaculoasă în decor, însă pilotul a scăpat fără nicio zgârietură.
Joi, 02 Iulie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Cel mai puternic muscle-car al momentului vs. cea mai puternică electrică

Americanii de la Consumer Reports au așezat față în față două mașini de aproximativ 700 de cai putee, una electrică și una clasică, pe benzină. Vă oferim un duel științific între Tesla Model S P85D și Dodge Challenger Hellcat.
Joi, 02 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Alfa Romeo Giulia turează motoarele în primul clip promoțional

Alfa Romeo a publicat un prim film de promovare pentru noul Giulia, sedanul său mediu premium care va rivaliza cu BMW Seria 3. Clipul ne oferă o călătorie în trecut, dar neprezintă și funcționarea elementelor aerodinamice active.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Portretul clientului de Mercedes-Maybach S600

Mercedes și-a dorit să sublinieze trăsăturile clientului care optează pentru versiunea Maybach S600 a popularului S-Klasse. Imaginile descriu un tip de viață idilic, în care limuzina se încadrează perfect.
Joi, 25 Iunie 2015 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Renault Megane, spionat în timpul testelor

Spaniolii de la Motor.es au surprins noua generație a lui Renault Megane în timpul testelor. Iată primele cadre ale prototipului camuflat în timpul unor probe de drum.
Joi, 25 Iunie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Ford Focus RS se încălzește pentru debutul în fața publicului

Ford ne-a arătat ultimele pregătiri prin care trece noul Focus RS înainte de lansarea de la Festivalul Vitezei de la Goodwood.
Joi, 25 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris se lasă cucerit de un BMW 320d

Chris Harris a luat o pauză de la testarea supercar-urilor și a făcut o călătorie cu un BMW 320d. Englezul se întreabă dacă un șofer obișnuit are nevoie de mai mult decât un 320d. Răspunsul vine în clipul alăturat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser prezintă interiorul lui Bentley Bentayga, primul SUV al mărcii

Englezii de la Bentley au publicat un nou teaser al viitorului lor SUV, Bentayga. De data aceasta, prototipul este testat în Suedia și putem vedea interiorul său.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Jaguar prezintă un nou teaser al viitorului F-Pace, crossoverul său de performanță

Englezii de la Jaguar se pregătesc de lansarea unui crossover de performanță numit F-Pace, inspirat de conceptul C-X17. F-Pace va lupta în segmentul lui Audi Q5, Lexus NX și BMW X3.
Marti, 23 Iunie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Diferenţe între opririle la boxe în Formula 1, Indycar şi NASCAR

Cât de diferite sunt opririle la boxe în diverse competiţii de motorsport precum Formula 1, Indycar, NASCAR, Campionatul Mondial de Anduranţă sau Formula E?
Marti, 23 Iunie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Walter Röhrl pierde controlul unui Porsche 918 Spyder pe circuit

Campionul mondial de raliu Walter Röhrl a pierdut controlul unui Porsche 918 Spyder pe circuitul Sachsenring. Pilotul realiza un material împreună cu nemții de la Auto Bild.
Luni, 22 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Cât de practic poate fi un BMW i3 atunci când vrei să străbați Europa?

AutoExpress a vrut să vadă cât de practică este o mașină electrică pentru un tur prin Europa. Jurnaliștii au ales un BMW i3, însă planurile lor au fost date rapid peste cap.
Vineri, 19 Iunie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: David vs Goliath: Mercedes GLA45 AMG, liniuță cu S63 AMG Coupe

Americanii s-au gândit la o liniuță neconvențională: au așezat la start micul GLA45 AMG împotriva vârfului de gamă S63 AMG Coupe. Vor conta kilogramele în minus sau caii putere?
Joi, 18 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Demonstrație la Koenigsegg: 0-300-0 km/h fără mâini pe volan

Suedezii de la au făcut o demonstrație inedită pe pista lor de teste și și-au depășit vechiul record de accelerare. Mai mult decât atât, pilotul lor a făcut totul fără să țină volanul.
Joi, 18 Iunie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul generațiilor: primul Mazda MX-5 se întrece cu noul model pe circuit

Mazda s-a gândit la un comparativ inedit pentru a dovedi spiritul jucăuș de care dă dovadă și noua generație MX-5. Roadsterul s-a întrecut pe circuit cu prima sa generație.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru