Viitoarea generaţie a lui Mercedes-Benz A-Klasse va avea versiuni roadster şi coupe

de Sebastian Toma
Joi, 21.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz lucrează deja la a patra generaţie a lui A-Klasse, iar aceasta va avea mai multe versiuni de caroserie, printre care se numără şi un coupe şi un roadster, spun nemţii de la Auto Bild.

Nici nu s-a uscat încă cerneala pe ştirile legate despre a treia generaţie a lui A-Klasse, că jurnaliştii germani au început deja să vorbească despre succesorul său. A patra generaţie a modelului compact de la Mercedes-Benz este aşteptată în 2018, iar surse din cadrul mărcii germane le-au declarat sub anonimat celor de la Auto Bild că gama A-Klasse va avea mai multe variante de caroserie. Sursele respective au anunţat o versiune coupe şi o versiune roadster, alături de un potenţial shooting brake. Spre comparaţie, rivalii de la Audi oferă deja aceste versiuni în gama A3, iar cei de la BMW au avut mai multe versiuni de caroserie ale lui Seria 1 şi urmează să dezvolte noutăţi în această direcţie şi pentru actuala generaţie.

Gama A-Klasse din 2018 va include modelul hatchback cu patru uşi, un coupe, un roadster, un Shooting Brake bazat pe CLA, SUV-ul GLA şi modelul CLA. Nu este exclusă nici dezvoltarea unui sedan notchback în această gamă, care să aibă cinci uşi, dar mai sunt cel puţin cinci ani până când acest model ar trebui să ajungă pe şosele, explică nemţii de la Auto Bild în urma discuţiilor cu sursa lor de la Mercedes-Benz.

Hatchback-ul cu cinci uşi va rămâne stindardul gamei A-Klasse şi pentru următoarea generaţie.

Urmareste Automarket
Datorită faptului că divizia AMG s-a ocupat de actuala generaţie a lui A-Klasse şi a dezvoltat o versiune de performanţă pentru mai multe caroserii ale acestei platforme, ne putem aştepta că A 45 AMG să existe şi când A-Klasse ajunge la a patra generaţie. La momentul debutului presupusei versiuni coupe din gama A-Klasse, versiunea AMG a acesteia ar putea să lupte cu modele precum Audi TT-RS, Seria 2 M235i şi cu altele.

Via Autobild.de

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru