Viitor incert pentru noua generaţie Nissan GT-R

de Bogdan Mirică
Luni, 30.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan încă evaluează posibilitatea de a lansa o nouă generaţie a supercarului GT-R. Un potenţial urmaş nu ar fi potrivit în contextul economic actual.

Deşi este unul dintre cele mai capabile supercaruri existente în prezent pe piaţă, Nissan GT-R ar putea să nu primească un înlocuitor. Viitorul său este incert, surse citate de publicaţia britanică InsideLine declarând că oficialii Alianţei Renault-Nissan nu au aprobat nici un înlocuitor până în prezent.

Carlos Ghosn, preşedintele alianţei franco-nipone, s-a arătat rezervat atunci când a venit vorba despre dezvoltarea unui model sportiv într-un context economic nefavorabil la nivel mondial.

De asemenea, un purtător de cuvânt Nissan a alimentat şi mai mult zvonurile declarând: ”Nu pot să fac comentarii privind aceste speculaţii, însă nici nu pot să vă confirm un viitor pentru actualul GT-R.”

Urmareste Automarket
În ultima perioadă mai multe zvonuri anunţau amânarea debutului noii generaţii pentru 2018, după faceliftul major programat anul viitor.
Acum existenţa supercarului este tot mai incertă din cauza situaţiei economice actuale.

Comentarii (7)

  • Ar fi culmea sa renunte la singura masina mai ''stralucita'' a lor.
    18 10
  • BaditzaEx
    totul e pe duca ...Honda Civic R, Mitsubishi Lancer Evo XI, si acum asta ?!:(
    17 0
  • grigore
    Astia au uitat ca bataia doare...
    9 1
  • La urma urmei, au demonstrat ce ingineri buni au, asa ca trebuie luat in considerare si contextul economic. Mie, totusi, mi-ar parea rau.
    5 0
  • zarnesteanu
    When reality kicks in ...

    Doar un rezultat firesc in clipa in care vanzarile au ultimul cuvant de spus. In ziua de azi foarte multi pot produce masini cu mult peste trotineta asta. Intrebarea este cat ar rezista pe piata fara infuzii externe de capital. Din cauza asta am repect pentru Porsche, Mercedes, Ferarri, etc. Pentru ca pot produce la calitate maxima si a doua zi inca mai auzi de ei.

    Ca si honga nsx, gtr a confirmat inca odata ca un "supercar" (?) pentru proletarul de rand nu e o idee viabila. Cand ai bani si nu te intereseaza pretul, sunt alti factori care intra in ecuatie. Factori la care nissan nu poate nici macar sa viseze. Cu infiniti cu tot.
    5 10
  • Ii inteleg. Japonezii scot cate o legenda, si apoi o pastreaza. Nu va avea prea curand un urmas. Tineti minte de vechea SUPRA. Ce masina... o adevarata legenda pt tuning.
    1 0
  • Cine stie cunoaste!
    Qashqai, Juke, X-Trail, Patrol, 370Z, GT-R ... toate sunt stralucite.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru