Viitorul CEO Chrysler va castiga 500.000 $ pe an

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.05.2009
Reglementarile Trezoreriei SUA presupun ca viitorul CEO al companiei americane nu va avea dreptul la un salariu mai mare de 500.000 de dolari. In plus Chrysler nu va putea detine sau inchiria avioane.

Chrysler se pregateste sa ii faca loc unui alt presedinte executiv in urmatoarele luni. Viitorul CEO va avea insa mult de munca si o responsabilitate mare in restructurarea gigantului din Detroit.

Potrivit primelor calcule, presedintele Chrysler ar urma sa bifeze pe lista sa de indatoriri urmatoarele sarcini: scoaterea constructorului american din faliment, restructurarea companiei intr-un profitabila, rambursarea imprumuturilor guvernamentale, pastrarea a cat mai multe locuri de munca si integrarea tehnologiei Fiat in gama Chrysler.

Mai mult decat atat, viitorul CEO va trebui sa duca toate aceste sarcini la bun sfarsit cu un salariu de numai 500.000 de dolari pe an, potrivit reglementarilor stabilite de Trezoreria SUA. De aceleasi limitari vor avea parte si primii 25 oameni din conducerea companiei.

Noile reguli prevad si faptul ca Chrysler nu va avea dreptul de a inchiria sau detine avioane particulare.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • george
    ORICUM E PREA MULT
    avand in vedere ca acum Chrysler este practic o "intreprindere de stat"...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru