Viitorul Ford StreetKa va avea doua locuri

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 08.09.2008
Versiunea cabrio a lui Ka va avea plafon din metal si isi va pierde bancheta din spate in favoarea spatiului pentru acoperis.

Lansarea noii generatii Ka nu a fost trecuta cu vederea de fanii modelului de oras al diviziei europene Ford. Si la fel ca in cazul lui Fiat 500, fratele de sange al noului Ka, aceiasi fani au inceput deja, la nici doua luni de la prezentarea oficiala a modelului, sa faca supozitii si teorii legate de viitoarea generatie a versiunii cabriolet.

Prima informatie legata de viitorul Street Ka este faptul ca acesta va dispune de un plafon retractabil din metal. Un amanunt foarte interesant, de altfel, in conditiile in care viitorul 500 Cabrio va dispune, in linia romantica a generatiilor din anii '70, de un plafon din panza. Solutia aleasa de inginerii Ford va duce la o schimbare a configuratiei modelului, care in versiune cabrio va putea gazdui doar doua locuri din cauza faptului ca bancheta din spate va fi transformata in loc de pliere si depozitare a plafonului.

via | Auto Express

Taguri: Ford, Ka, StreetKa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru