Viitorul Honda NSX ar putea exista doar in versiune de circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Honda s-ar putea gandi sa lanseze noua generatie a supercarului NSX numai in versiune pentru circuit, motivata de noile reglementari din cadrul Japan Super GT.

Desi Honda a anuntat oficial ca renunta pentru moment la planurile de dezvoltare ale unui supercar ce ar urma sa duca mai departe trecutul glorios al lui NSX, surse neoficiale anunta contrariul. Se pare ca oficialii japonezi privesc din nou cu interes proiectul din cauza noilor reglemantari impuse in cadrul competitiei Japan Super GT, care interzic accesul modelelor cu motor central.

Configuratia viitorului NSX prevede un motor frontal, ceea ce i-ar ajuta enorm pe japonezi sa concureze in competitia interna. Dezvoltarea motorului V10 era pe final atunci cand proiectul a fost oprit, ceea ce inseamna ca tehnologia exista si poate fi folosita cu usurinta.

Fanii Honda isi doresc un nou supercar insa acesta ar putea exista numai in versiune dedicata circuitului. Bineinteles, daca organismele abilitate le vor permite celor de la Honda sa concureze cu un model sportiv care nu exista in versiune de serie.

via | egmcartech

Comentarii (2)

  • of....
    mare pacat...
    1 0
  • george
    ESTE EXASPERANTA MIZERIA ASTA DE SPOT ANTIDISCRIMINARE
    @ Automarket

    Atat prin structura mesajului cat si prin insistenta aparitiilor. Nu puteti s-o faceti macar mai discreta daca tot nu se poate renunta la ea?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru