Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Viitorul în viziunea Renault: primul teaser cu conceptul electric Symbioz

Publicat Luni, 04.09.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Viitorul în viziunea Renault: primul teaser cu conceptul electric Symbioz - Poza 1
Renault va prezenta conceptul Symbioz în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Prototipul mizează pe un sistem de propulsie electric și integrează și funcții autonome.

În urmă cu câteva zile, Smart a anunțat lansarea conceptului Vision EQ Fortwo în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Prototipul Smart este electric și autonom, iar aceleași caracteristici vor fi regăsite și pe un alt concept pregătit de această dată de Renault.

Prototipul poartă denumirea de Symbioz, iar astăzi vedem prima imagine și primul clip teaser cu acesta. Din materialele pregătite de Renault observăm că Symbioz integrează stopuri sub forma literei C, un logo iluminat și jante cu design special. De asemenea, mânerele portierelor au forma logo-ului Renault.

Cu detalii complete despre noul prototip Renault Symbioz vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru