Viitorul Mercedes-AMG A35, surprins în timpul testelor: cel mai accesibil AMG se lansează în 2019 cu 300 CP sub capotă

de Cornel Șocariciu
Luni, 18.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Mercedes-AMG A35 a fost surprins în timpul testelor. Cel mai accesibil model din gama AMG va fi lansat oficial la începutul anului viitor, iar sub capotă, nemții pregătesc un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere "circa 300 de cai putere".

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A a fost prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul constructorului german poate fi comandat și în România, cea mai accesibilă versiune având un preț de 30.297 de euro cu TVA.

În prezent, cel mai potent Clasa A se numește A 250 și este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă 224 de cai putere. Cei care își doresc ceva mai puternic, mai au de așteptat până la începutul anului viitor când este programată lansarea versiunii AMG A35.

Viitorul Mercedes-AMG A35 va deveni cel mai accesibil model din gama AMG și, conform informațiilor oficiale, va dezvolta "circa 300 de cai putere". De curând, un prototip acoperit cu camuflaj a fost surprins în timpul testelor. Așa cum probabil intuiți, versiunea AMG A35 va primi un pachet de caroserie ceva mai agresiv, în timp ce trenul de rulare va beneficia de setări ceva mai rigide.

"Văd o oportunitate uriașă pentru A35. Va fi fratele mai mic al lui A45, un model de performanță pentru Clasa A.

Prețul va fi accesibil și nu ne putem permite pe A35 tot ce facem cu A45. Dar este un pas într-un segment în care nu am mai fost prezenți în trecut", a precizat Tobias Moers, CEO-ul AMG pentru publicația Car and Driver în urmă cu câteva luni.

Cei care vor performanțe de top vor putea opta pentru varianta AMG A45. Aceasta va miza tot pe un motor pe benzină de 2.0 litri, dar promite peste 400 de cai putere.

"Dezvoltăm un motor complet nou de 2.0 litri care va produce 400+ cai putere", a declarat Moers.

Via | CarAndDriver

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru