Viitorul Mercedes CL ar putea deveni S-Klasse Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.06.2009
Mercedes planuieste lansarea unei versiuni revizuite a modelului CL la mijlocul anului viitor. Speculatiile anunta insa ca nemtii vor adopta numele S-Klasse Coupe si vor renunta la indicativul CL.

Mercedes pregateste intrarea in scena a noului CL, o versiune revizuita a modelului coupe urmand sa debuteze pe piata la mijlocul anului viitor. Potrivit unor informatii publicate de britanicii de la Autocar, noul CL se va apropia mai mult de actualul S-Klasse la capitolul dimensiuni, constructorul din Stuttgart gandindu-se serios la o redenumire.

Daca speculatiile se adeveresc, am putea asista la inlocuirea actulului CL cu S-Klasse Coupe, idee intarita si de ultimele fotografii spion. Viitorul coupe premium, fie ca va pastra indicativul CL, fie ca va prelua denumirea S-Klasse Coupe, va oferi viitorilor clienti lumini LED pentru rularea pe timp de zi, blocuri optice redesenate, noi oglinzi laterale si un spoiler cu prize de aer redesenate.

In ceea ce priveste optiunile de motorizare, vom asista probabil la introducerea trenului de rulare hibrid, regasit pe versiunea S400 Hybrid. Cu toate acestea, performantele nu vor fi lasate deoparte, Mercedes urmand sa pregateasca impreuna cu AMG si o versiune de performanta.

In mare parte insa, coupe-ul va prelua aceleasi motorizari diesel si benzina regasite si pe sedanul de lux S-Klasse.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • semtex
    autoca?!!!
    nu puneti baza pe ce zice Autocar... sunt niste mascarici...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru