Viitorul Mercedes CLK spionat

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 16.05.2008
Presa a prezentat fotografii spion cu un prototip camuflat al viitoarei generatii Mercedes CKL aflat in teste.

Esential

2009 este anul in care este asteptata lansarea viitoarei generatii a lui Mercedes CLK.

Un prototip al viitoarei generatii Mercedes CLK a fost surprins de catre colegii de la WorldCarFans pe strazile din Germania si in peninsula Scandinava in timpul unor teste. Actuala generatie CLK este disponibila din 2003, in 2009 urmand sa fie inlocuita in gama Mercedes de modelul camuflat din imagine.

Inginerii Mercedes au ascuns bine detaliile mult asteptate prin diferitele metode de camuflaj, lasand mai mult loc imaginatiei noastre de a contura designul final al noului CLK. Se pare ca noul model va imprumuta nu numai platforma, ci si stilul noii generatii C-Klasse, care s-a bucurat de succes pe piata de la lansare si pana astazi. Mercedes va implementa pe noul CLK si motoarele utilizate pe C-Klasse.

Noua generatie CLK va fi lansata initial in varianta coupe, urmand ca dupa sase luni sa fie prezentata si cea cabrio. Mercedes CLK va fi un adevarat rival pentru BMW Seria 3 Coupe si Audi A5. De asemenea, in 2010 asteptam si prezentarea versiunii de top CLK63 AMG, care va dezvolta 474 CP livrati de motorul V8 de 6.2 litri.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru