Viitorul Mercedes Viano ar putea ţine locul şi monovolumului R-Klasse

de Bogdan Mirică
Joi, 29.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Insuccesul de care s-a bucurat R-Klasse de-a lungul carierei îi face pe cei de la Mercedes să se gândească serios la oferirea unui urmaş. Totuşi, locul noii generaţii ar putea fi luat de viitorul Viano.

Actualul R-Klasse nu s-a bucurat de un foarte mare succes în rândul clienţilor Mercedes, nici măcar după faceliftul operat în urmă cu doi ani. Din acest motiv, constructorul german se gândeşte serios dacă să ofere un urmaş pentru monovolumul premium.

Mai multe informaţii oferite de presa din Australia anunţă totuşi un potenţial înlocuitor neaşteptat: Viano. Speculaţiile au apărut după ce Diane Tarr, managerul diviziei de vehicule comerciale din Australia, a declarat că viitoarea generaţie Viano va fi disponibilă alături de „mai multe sisteme şi tehnologii concentrate pe confortul pasagerilor.”

În ultimii ani, Mercedes s-a tot pregătit pentru un Viano dedicat pasagerilor, lansând mai multe ediţii speciale ale modelului, personalizate cu atenţie pentru a oferi confortul necesar clasei premium. Cel mai recent exemplu îl reprezintă ediţia specială Viano Vision Diamond, lansată la Salonul de la Beijing şi echipată cu un sistem de sunet Bang&Olufsen, un televizor de 40 de inch, conexiune la internet şi materiale de lux.

Urmareste Automarket
Dacă evaluările inginerilor germani sunt corecte, am putea asista la un Viano gata să înlocuiască R-Klasse şi să preia atribuţiile sale în segmentul monovolumelor mari premium.

Speculaţiile vor fi confirmate sau infirmate luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, unde Mercedes este aşteptat să aducă înlocuitorul lui Viano. 

via wcf

Comentarii (2)

  • Adrian
    Insuccesul de care s-a bucurat R-Klasse ? Nu stiam ca Mercedes se bucura cand au un insucces.
    9 6
  • Daca nu l-ai vazut pe meleaguri la toti ghiolbanii asta nu inseamna ca nu a avut succes. Mb are o strategie si nu tip manelarica eu zic sa asteptam.
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru