Viitorul Mini SUV se va numi Crossman

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.12.2007
Oficialii britanici au anuntat oficial ca noul SUV care va debuta abia in 2010 se va numi Crossman.

Esential

2010 este anul in care va debuta pe piata modelul Mini Crossman.
45.000 de unitati Crossman se asteapta sa produca Mini anual la uzina Magna International din Austria.

Speculatiile privind un posibil SUV de la MINI au prins in cele din urma viata, oficialii britanici anuntand oficial ca va exista un asemenea model. Suspiciunile tronau insa asupra numelui sub care va fi comercializat SUV-ul, pana in prezent vehiculandu-se tot felul de varianta dintre care cea mai populara era "Colorado".

Kay Segler, presedintele Mini, a tinut insa sa spulbere si aceste informatii eronate si a tinut o conferinta de presa, in cadrul careia a anuntat oficial numele noului SUV Mini. Pastrand traditia modelelor trecute, care presupune ca numele acestora trebuie sa inceapa cu litera C, oficialii britanici s-au gandit sa boteze SUV-ul Crossman.

Segler a confirmat productia modelului la uzina Magna International din Austria si a prognozat un volum de 45.000 de unitati asamblate anual. Al patrulea model din gama Mini va debuta pe piata in anul 2010 si va fi disponibil, la data lansarii, si in versiune cu tractiune fata si in versiune cu tractiune integrala.

Anul acesta, constructorul britanic este asteptat sa obtina un profit record.

Segler a anuntat ca spera sa atinga un volum de vanzari de 240.000 de unitati si nu de 220.000 cum anuntase initial. In prezent, cererea pentru modelele constructorului britanic este foarte mare, unii clienti fiind chiar nevoiti sa se inscrie pe o lista de asteptare pentru proaspatul Clubman.

Comentarii (3)

  • Victor
    S-au prostit firmele de tot...
    0 0
  • bigotti
    e la moda
    cum sa se prosteasca? e la moda sa faci SUV-uri. sa nu mai zic ca e la moda sa le si detii. io astept cu nerabdare dacia logan SUV. :-))
    0 0
  • nebunie totala
    toti producatorii isi umfla cate un model de ajunge SUV ,din ce in ce mai urate masinile moderne...mai e un pic si vine moda camioanelor..atunci sa vedem....stai in by-pas ROMAN...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru