Viitorul Nissan Murano decapotabil se va numi CrossCabriolet

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.08.2010
Nissan va lansa în toamna acestui an o variantă decapotabilă a modelului Murano. Numele ales de japonezi pentru pionierul acestui segment este Cross Cabriolet.

În toamna acestui an, Nissan îşi propune să revoluţioneze segmentul SUV-urilor cu un derivat neobişnuit al modelului Murano. Zvonurile care anunţau o variantă decapotabilă a SUV-ului au fost confirmate oficial, publicul aşteptând cu nerăbdare pionieratul unui nou segment, imaginat de constructorul japonez.

Cu aproape trei luni înainte de deschiderea Salonului Auto de la Los Angeles, locul unde va fi expus pentru prima dată decapotabilul Murano, apar şi primele speculaţii privind titulatura pe care o va purta revoluţionarul model. Potrivit unor surse neoficiale, noul derivat cu acoperiş retractabil ar urma să se numească CrossCabriolet.

Modelul, o adevărată premieră în lumea auto, va renunţa la portierele spate, va adopta un acoperiş retractabil, din pânză, şi va putea acomoda patru pasageri.

Brian Carolin, responsabilul Nissan pentru piaţa nord-americană, declarase recent că Murano Cabrio va fi o maşină de nişă, produsă într-un număr redus de exemplare, pentru a asigura exclusivitatea.

Rezultatul final al proiectului ar urma să surprindă mulţi pasionaţi auto. Noul Nissan Murano CrossCabriolet va ajunge pe piaţă la începutul lui 2011.

via | automocionblog

Comentarii (7)

  • Uratenie mai inutila ca asta, mai rar. Asteptam cu nerabdare de la Nissan si un GTR cu pachet de drumuri grele, bandouri de protectie, garda la sol marita si bullbar.
    12 2
  • noua fitza...
    hmm...un suv decapotabil...va deveni o noua fita in romania.
    6 0
  • poza nr. 3
    E bestiala , m-am cocosat de ras, zici ca e cabrio obez....
    10 1
  • WTF?
    Nu credeam ca se poate mai urat decat BMdubluV X6 si 5 GT, da vad ca da...
    7 4
  • Ivan Mihai
    Bogdan Mirica
    "va putea acomoda patru pasageri" - Cred ca n-ar trebui sa scrie oricine la o asemenea publicatie.
    Limba romana are sensuri care de multe ori nu au legatura cu limba engleza.
    Pacat!
    1 0
  • octav_bmw
    va fi scumpa..mai bine faceau cei de la BMW un X6 cabrio
    2 0
  • Lume cu susul in jos
    S-a intors lumea pe dos. In loc sa se gandeasca sa faca ceva ieftin si bun sau sa investeasca in motoare electrice sau alternative, ei pierd timpul pe chiciuri. Castiga Dacia in continuare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru