Viitorul Renault Megane va avea un nivel superior al calităţii percepute

de Sebastian Toma
Luni, 22.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anthony Lo, şeful departamentului de design exterior de la Renault, spune că noua generaţie a lui Megane nu se va schimba dramatic, dar va creşte din punct de vedere calitativ.

Renault tocmai a înlocuit Clio, modelul său de segment B. Megane, fratele său mai mare, îşi aşteaptă înlocuitorul în următorii ani. Multe voci anunţau o schimbare similară cu cea din gama Clio, fiind aşteptată preluarea conceptului care a dus la noua parte frontală a lui Clio. Însă, designerul exterior al mărcii franceze, Anthony Lo, contrazice aceste zvonuri. Fostul designer de la General Motors, responsabil pentru Opel Flextreme şi Saab AeroX, spune că Megane nu va fi niciodată schimbat dramatic, cu toate că acest lucru s-a întâmplat deja de două ori în istoria acestui model.

Noua generaţie a lui Megane îşi va păstra formele pentru a putea atrage acelaşi public pe pieţele tradiţionale şi pentru a deveni cunoscută pe pieţele în dezvoltare, declară Anthony Lo într-un interviu acordat celor de la Autocar. Schimbarea majoră aplicată viitoarei generaţii Megane va avea loc la interior, acesta urmând să crească semnificativ la capitolul "calitate percepută". În plus, noul Megane ar putea fi echipat cu elemente tehnologice noi, cum ar fi tableta R-Link, unitate care a debutat pe noul Clio.

Dimensiunile lui Megane nu vor creşte, spune Anthony Lo, deoarece modelul nu trebuie să crească în masă.

Modelul va primi o serie de optimizări aerodinamice, care îi vor oferi un coeficient aerodinamic mai bun, menit să reducă zgomotul la viteze mari şi consumul de carburant în regim extraurban. În plus, noul Megane va deveni "mai franţuzesc", spune Anthony Lo, modelul urmând să primească un caracter special.

Via Autocar

Comentarii (11)

  • Nui bai, cocalarii mioritici se vor inghesui tot la Golfuri sarite de 200.000 Km si Pisicute/Ursuleti&alte jivine..
    15 25
  • Cum adica va deveni "mai franţuzesc" ? Pai nu are un design frantuzesc? Nu mi se pare sa aiba ceva germanic in el.
    14 4
  • Si asta pentru ca Golful ala cu 200K km va fi mai bun decat Megane-ul plasticos nou.
    16 30
  • antonny
    e si normal sa aiva un nivel superior de calitate.... Renault a investit in Dacia .....Logan 2 o sa aiva o calitate mai buna decat vechiul model ,motoare noi ,dotari care duce la o concurenta cu Megane ,Elantra ,Cruze ........
    8 16
  • Voi vedeti cate comentarii rosii are Rik? :))))))))
    Asta arata ca sunt multi aici pe site cu Golf 3 :))))))) mai ales TDI( cica sunt cele mai bune) :))))))))
    9 15
  • Stii cum poti face o masina mai buna? Fa-o pe anterioara suficient de proasta ca sa te bucuri de orice imbunatatire adusa ulterior. Asta e politica Renault.
    12 21
  • adica nu o sa se mai exfolieze materialele din interior la 40.000 km? si nici nu o sa mai aibe 10k de greierasi din fabrica? si nici nu o sa trebuiasca sa dai bara jos sa schimbi un bec de la far? si nici nu o sa mai aibe plastic de 2 lei in interior? daca da, va fi doar in pas cu lumea, nicidecum nu va avea un nivel superior.
    9 18
  • @Nelu
    Nu, asta arata ca abereaza, o masina noua de 15-20 de mii nu are treaba cu sh-ul de cateva mii de euro, chiar n-are treaba, or fi cazane dar si pretul este pe masura, cam aceeasi chestie si-n cazul lui@antonny, cum sa concureze logan 2 la dotari megane si cruze, cand diferentele de pret sunt evidente, pt ca este alta calitate generala in primul rand, nu doar dotari superioare.
    8 7
  • antonny
    @dan _grc ......o sa vezi dotarile si preturile ....o sa vezi cu optionale cu aceleasi motoare o sa ajunga cat un megane .....oare de ce cei de la renault /dacia au adus in curtea uzinei o hyundai elantra ???logan 2 pus fata in fata cu elantra ........
    2 4
  • O sa ajunga cat un Megane la pretul de pornire al Renault-ului, dar pretul de pornire este altceva, pai si Megane cu toate optionalele la cat ajunge? Logan2 va concura in continuare cu sh-urile la preturi aproximative, sau cu modelele noi de clasa mica sau chiar mini, cu spatiu mult inferior.
    7 4
  • intrebare
    Numai copiii dau comentarii aici ?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru