Viitorul Saab 9-3 ar urma sa aiba si o varianta hatchback

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.04.2010
Gama viitoarei generatii Saab 9-3 ar urma sa dispuna si de un derivat in doua volume, un hatchback care sa aminteasca de vechile linii de design ale constructorului suedez.

Saab cauta sa isi revina rapid dupa divortul de General Motors si promite publicului o viitoare generatie 9-3 mult imbunatatita, gata sa se bata pe segmentul premium.

Pentru a-si diversifica insa oferta si pentru a putea concura cu rivalii germani, Saab va largi gama noii generatii 9-3 cu un nou derivat de caroserie, mai exact un hatchback. Compactul in doua volume se va alatura variantelor deja existente in plan (sedan, break si cabrio) si va retrezi probabil amintirile fanilor brandului suedez, care au fost privati vreme de zeci de ani de o optiune "fastback".

Victor Muller, presedintele Spyker, noul proprietar Saab, a declarat ca intentioneaza ca brandul suedez sa isi recapete treptat trasaturile traditionale care l-au consacrat in segmentul premium. Insusi Muller ar urma sa anunte sosirea unui nou derivat in gama si faptul ca noua generatie va adopta un set de atribute sportive, cu mult peste ceea ce ofera actualul model. Fanii modelului suedez vor trebui sa mai astepte insa pana in 2012 lansarea noii generatii.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru