Viitorul SLK ar putea prelua designul lui Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.10.2009
Noua generatie a roadsterului Mercedes SLK este asteptata sa preia designul supercarului SLS AMG in 2011, atunci cand este asteptat debutul oficial.

Lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Mercedes SLS AMG a generat o multime de speculatii din partea presei de specialitate. S-a vorbit mult despre varianta cabrio si despre cea electrica a modelului insa mai nou au aparut zvonuri potrivit carora designul noului supercar reprezinta o noua filosofie pe care o vom regasi si in cadrul viitoarelor modele.

Constructorul din Ingolstadt ar putea sa se inspire din formele noului SLS AMG atunci cand va da nastere roadsterului SLK, arma Mercedes impotriva numelor consacrate precum BMW Z4 si Audi TT. Asteptata sa debuteze in 2011, noua generatie a modelului SLK ar putea prelua liniile de design ale fratelui mai mare, foarte apreciat de public.

Bazandu-se pe aceste informatii neoficiale, Theophilus Chin, recunoscut pentru prelucrarile sale digitale, a incercat sa traseze liniile viitorului SLK.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • Decimus4u
    CEI MAI BUNI!!
    M-AS BUCURA DACA AR INVATA SI CEI DE LA BMW CUM TREBUIE SA ARATE O MASINA....
    ESTE SUPERBA, IMPREUNA CU TOATE MODELELE RECENT LANSATE.....
    1 3
  • Decimus4u
    motor mercedes
    Am ramas impresionat de motorul Mercedes de 250 CDI/205CP/500NM.....am incercat sa-l compar cu alte motoare de la alte marci dar NU ARE RIVAL....foarte tare!!!
    1 0
  • Marius_New
    O mica eroare
    Nota Bene: Daimler are sediul central in Stuttgart.
    Cel care a editat articolul a scris gresit "constructorul din Ingolstadt". Acela este sediul central Audi. :P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru