Viitorul Volkswagen Touareg va fi mai usor

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.05.2009
Volkswagen lucreaza la viitoarea generatie Touareg. Noul model va fi mai usor si ar putea sa aiba sapte locuri. Lansarea este prevazuta in decursul anului 2010.

Inginerii Volkswagen se straduiesc sa micsoreze masa urmatorului model Volksawagen Touareg in asteptarea lansarii din 2010. Modelul trebui sa piarda circa 250-300 kilograme pentru a putea fi mai eficient si a avea un consum mai scazut. Pe langa asta, inginerii Volkswagen au operat modificari asupra interiorului, ce ii vor permite lui Touareg sa aiba cel de-al treilea rand de scaune.

Chiar daca designerii si inginerii Volkswagen nu vor folosi cel de-al treilea rand de scaune, clientii modelului vor putea beneficia de spatiul suplimentar creat pentru bagaje, dispus in locul in care ar fi putut sa fie amplasate scaunele. Volkswagen va micsora si pretul noului Touareg, pentru a il face mai competitiv pe segmentul sau. In anul 2012, producatorul german ar putea introduce si o versiune hibrida a acestui model.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • costel
    com
    nu este foarte fain pt ca e prea inalt si lung
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru