Vişoiu ar putea concura şi în Formula Renault 3.5 în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Luni, 24.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu analizează posibilitatea de a participa în sezonul 2014 al Formulei Renault 3.5 Series, pe lângă programul complet din seria GP3.

Esential 11 este locul pe care a terminat Robert Visoiu sezonul 2013 din GP3
2 victorii a obtinut Robert Visoiu in sezonul precedent din competitia GP3
Pilotul roman Robert Vişoiu a confirmat încă de la jumătatea lunii ianuarie că va concura şi în sezonul 2014 în GP3 Series după prelungirea contractului cu echipa Arden.

Bucureşteanul analizează însă în prezent şi o participare în Formula Renault 3.5 Series, potrivit unor informaţii dezvăluite la sfârşitul săptămânii trecute de echipa sa de manageri. În acest sens, Vişoiu participă luni şi marţi la sesiunea de teste de Formula Renault 3.5 Series de la Jerez, acolo unde va colabora cu echipa Pons Racing.

"Sunt nerăbdător să revin la volan, iar ocazia de a pilota pentru Pons în testele oficiale World Series by Renault este una foarte importantă pentru mine. Sunt hotărât să înţeleg care sunt secretele monoposturilor din competiţia care i-a promovat în ultimii ani în Formula 1 pe Daniel Ricciardo, Kevin Magnussen sau Sebastian Vettel.

Sunt convins că pot fi rapid deşi am multe de învăţat, iar nivelul este foarte ridicat în Formula Renault 3.5", a precizat el.

Începând de joi, bucureşteanul va face deplasarea la Estoril, acolo unde va participa la sesiunea de teste de GP3. De altfel, aceasta este competiţia sa de bază pentru sezonul 2014, mai ales că a acumulat experienţă pe parcursul anului trecut.

"GP3-ul este locul în care vreau să strălucesc în acest sezon. Continuitatea cu echipa Arden, cu monopostul din GP3 şi cu structura campionatului îmi dau încredere şi speranţă că voi avea un an bun în această competiţie" a adăugat el.

Via PM Racing

Comentarii (1)

  • stefan
    Rezultatele de luni:

    Sesiunea 1: http://www.worldseriesbyrenault.com/IMG/pdf/jerez_day_1_-_session_1_.pdf
    Sesiunea 2: http://www.worldseriesbyrenault.com/IMG/pdf/jerez_day_1_-_session_2.pdf
    Timpi combinati: http://www.worldseriesbyrenault.com/IMG/pdf/jerez_day_1_-_combined.pdf
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru