Vişoiu nu a obţinut niciun punct în cursele de GP3 de la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 01.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a obţinut locul 12 în prima cursă de GP3 de la Silverstone şi a abandonat în a doua cursă a etapei britanice.

Ştiam că va fi dificil să repet victoria din Spania, dar am sperat într-o evoluţie bună în Anglia.

Robert Visoiu
Pilot GP3
Robert Vişoiu a participat la sfârşitul săptămânii trecute la etapa de GP3 programată pe circuitul de la Silverstone.

Deşi avea speranţe mari după victoria obţinută în etapa precedentă de la Valencia, romanul în vârstă de numai 17 ani a obţinut doar locul 14 pe grila de start, iar în cursa a ajuns doar până pe locul 12 după ce a coborât iniţial pe 18. Intrarea Safety Car-ului pe circuit l-a împiedicat să progreseze mai mult în pluton.

"Ştiam că va fi dificil să repet victoria din Spania, dar am sperat într-o evoluţie bună în Anglia. Din cauza traficului din calificări am pornit destul de "în spate" în prima cursă, fiind apoi angrenat într-un incident la start care a afectat direcţia monopostului. Nu am putut forţa o revenire mai spectaculoasă, mai ales că pentru o lungă perioadă de timp cursa a fost neutralizată de Safety Car", a declarat el.

Fiecare cursă înseamnă o experienţă din care trebuie să învăţ.

Robert Visoiu
Pilot GP3
Plecat de pe locul 12 în a doua cursă, Vişoiu a fost nevoit să abandoneze chiar în primul tur în urma unui accident colectiv în virajul trei, însă vede partea bună a etapei britanice.

"Locul 12 îmi dădea speranţe de a intra în puncte în cursa a doua, însă imediat după start a avut loc acel carambol în care am fost prins şi am fost nevoit să abandonez.

Vom analiza cu atenţie cursele din acest weekend şi vom trage concluziile necesare, pentru că fiecare cursă înseamnă o experienţă din care trebuie să învăţ" a adăugat el.

Următoarea etapă din GP3 va avea loc în perioada 5-7 iulie pe celebrul circuit german de la Nurburgring. 

Comentarii (2)

  • antonny
    Uitativa cate comenturi are Rosberg care câştigat Marele Premiu al Marii Britanii si cate are Robert Vişoiu ....Bravo" PUSTIULE "lupta ai toata viata timp .....
    0 0
  • Catalin
    Da'Marinescu ce face ? cum se simte ? s-a tuns in weekendul trecut ? cu ce incaltzari alearga in cursa ? pe prietena lui cum o cheama ? Dalara ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru