Vişoiu, un podium şi un abandon în ultima etapă de AutoGP

de Daniel Popescu
Luni, 07.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a obţinut un podium în prima cursă de AutoGP din Cehia, însă a fost nevoit să abandoneze în a doua cursă din cauza unor defecţiuni tehnice.

Esential 2 este numarul podiumurilor obtinute de Visoiu in sezonul 2013 al AutoGP
8 este pozitia ocupata de Visoiu in clasamentul general al AutoGP
Robert Vişoiu a participat la sfârşitul săptămânii trecute la ultima etapă de AutoGP din acest sezon, care a avut loc pe circuitul Masaryk din apropierea localităţii cehe Brno.

Piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a ocupat locul patru în calificări şi a urcat până pe locul doi în prima parte a cursei, însă a pierdut o poziţie în urma intrării la boxe şi a încheiat pe poziţia a treia. Pilotul Ghinzani a obţinut astfel al doilea podium în această competiţie după performanţa similară înregistrată la Monza.

În schimb, Vişoiu a avut parte duminică de o a doua cursă mai dificilă, după ce computerul de bord s-a resetat chiar pe linia dreaptă la intrarea în turul şapte. Din acest motiv, el a fost nevoit să abandoneze.

Mă bucur că mi-am atins obiectivul, adică o clasare pe podium.

Îmi pare rău pentru că puteam livra un rezultat bun şi în cursa a doua.

Robert Visoiu
Pilot Ghinzani
"Cu un ochi râd şi cu celălalt plâng. Mă bucur că mi-am atins obiectivul, adică o clasare pe podium. Îmi pare rău pentru că puteam livra un rezultat bun şi în cursa a doua. Programul din AutoGP l-am gândit ca pe o completare a ceea ce am făcut în seria GP3. A fost o experienţă binevenită şi am înţeles cum se comportă un monopost cu motor de 550 de cai putere. În săptămânile următoare mă voi concentra exclusiv pe finala GP3 de la Abu Dhabi", a declarat el la finalul cursei a doua.

În urma acestor rezultate, Vişoiu a ocupat locul opt în clasamentul general al AutoGP cu 67 de puncte şi locul doi într-o ierarhie neoficială a piloţilor sub 21 de ani.

Via PMRacing

Comentarii (1)

  • marius
    MA gandesc doar ca puteam sa il vedem pe viu la Bucuresti daca ne doream mai mult!

    PS: In acelasi timp PRIMARIA se ocupa de maidanezi.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru