Visul lui Steve Jobs a fost să dea naştere unei maşini Apple: iCar

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.05.2012
Steve Jobs, omul care a fondat compania Apple, şi-a dorit dintotdeauna un automobil care să revoluţioneze industria. Din păcate nu a mai apucat să lucreze la el.

Deşi a trecut în nefiinţă în octombrie 2011, Steve Jobs este încă prezent în paginile presei de astăzi. Mickey Drexler, CEO Apple, a vorbit din nou despre visurile revoluţionare ale lui Jobs, în cadrul unui simpozion dedicat inovaţiei, desfăşurat la New York.

Potrivit lui Drexler, una dintre ultimele dorinţe ale lui Steve Jobs a fost să creeze un automobil, aşa numitul iCar, după cum l-a botezat presa.

"Priviţi industria auto actuală. Este o tragedie aici în America. Cine desenează maşinile? Visul lui Steve era să creeze o maşină. Şi dacă ar fi existat ar fi acaparat probabil 50% din piaţă. Din păcate Steve nu a mai apucat să o creeze."

Deşi ar fi trebuit să schimbe complet domeniul de activitate, Apple ar fi putut să dea naştere unui produs auto revoluţionar sub îndrumarea lui Steve Jobs.

via l egm 

Comentarii (5)

  • si totusi....
    sa nu-l transformam pe Steve intr-un zeu. Stiu cine si ce a facut dar de aici si pana la....revolutionar?

    anyway...din poza pare un mouse cu roti....si chiar imi place :)
    18 2
  • odata cu masina probabil ar fi creat si un lant de benzinarii... iar masina ar fi fost restrictionata la benzina vanduta acolo ;)
    34 2
  • Sunt sigur ca masina ar fi fost foarte usor de folosit, ca orice produs de la Apple, adica pentru femei.
    6 4
  • @
    Du-te ma cu Stevenul vostru cu tot.
    Voi nu vedeti ca cer preturi aberante pe iPhone ? Samsung ofera Galaxy S2 si S3 la preturi mult mai bune, si sunt mult mai performante (+ca la testelte de rezistenta Samsungul a rezistat mai bine ca Iphone 4, acesta spargandu-se ca o chinezarie. Cred ca si aceasta masina avea un pret imens.
    16 6
  • AndreiRN
    Apple
    Si tot Made in China era facuta?
    10 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru