Viteza excesivă a fost cauza accidentului în care și-a pierdut viața actorul Paul Walker

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 05.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autoritățiile americane au dat publicității raportului medicului legist care s-a ocupat de cazul accidentului în care și-au pierdut viața actorul Paul Walker și prietenul său Roger Rodas.

Conform raportului prezentat de autorități, automobilul Porsche Carrera GT în care cei doi se aflau circula cu o viteză de peste 160 km/oră în momentul în care Roger Rodas a pierdut controlul din cauze necunoscute. A urmat un derapaj urmat de impactul cu o bordură și apoi un copac și un stâlp de iluminat. De aici, mașina a ricoșat în alt copac, s-a rupt în două bucăți și a izbucnit în flăcări. Walker și Rodas nu erau sub influența alcoolului sau drogurilor în timpul accidentului, mai spune raportul toxicologic cerut de medicul legist.

Forța impactului a fost de mare încât Paul Walker a suferit multiple fracturi și alte răni grave. Raportul mai spune că identificarea vizuală nu a fost posibilă din cauza arsurilor. Roger Rodas, cel care se afla la volan, a suferit mai multe răni la cap, craniul său fiind fracturat în urma impactului. 

Paul Walker a devenit faimos pentru personajul Brian O'Connor din seria de filme Fast and Furious. El a jucat în cinci din cele șase producții și urma să apară și în al șaptelea film ce are premiera programată pentru luna aprilie a acestui an. 

Via Los Angeles Times

Comentarii (2)

  • Daca bine stiu eu,premiera filmului a fost amanata pentru aprilie 2015,dupa ce trebuia sa aiba loc in vara acestui an.
    4 0
  • Paul Walker a murit pentru ca seria filmelor si pentru ca automobile.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru