Viză pentru Europa: Renault Alaskan ajunge pe Bătrânul Continent

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând cu luna septembrie, pick-upul Renault Alaskan ajunge și în Europa. Clienții de pe Bătrânul Continent vor avea la dispoziție motorizarea diesel de 2.3 litri și varianta cu cabină dublă.

Renault Alaskan, fratele lui Nissan Navara, va fi disponibil și în Europa. Oficialii constructorului francez spun că pick-upul poate fi comandat începând cu luna septembrie în versiunea Double Cab (cabină dublă).

Pentru moment, Renault Alaskan va fi oferit exclusiv cu un sistem de tracțiune integrală, urmând ca pe viitor, francezii să introducă noi versiuni croite în funcție de specificul pieței. Sistemul va avea trei setări: 2WD, high-ration 4WD și low-ration 4WD.

Sub capotă, Renault Alaskan va putea fi comandat cu motorul de 2.3 litri diesel. Acesta va fi oferit în varianta turbo de 160 de cai sau biturbo, de 190 de cai putere. Totodată, francezii anunță că motorizările vor putea fi împerecheate fie cu o cutie manuală cu șase trepte, fie cu una automată cu șapte rapoarte. Cea mai eficientă versiune promite un consum de 6.3 litri/100 de kilometri și emisii de CO2 de 167 g/km.

Renault Alaskan va fi disponibil și alături de sistemele Hill Start Assist și Hill Descent Control.

Garda la sol măsoară 23 de centimetri, iar oficialii Renault spun că Alaskan poate tracta până la 3.5 tone.

La interior, Renault Alaskan promite un ecran color de 5 inch în spatele volanului, un sistem multimedia care comunică cu ajutorul unui display de 7 inch și un sistem de camere la 360 de grade.

În Franța, garanția oferită este de doi ani fără limită de kilometri, în timp ce pe restul piețelor din Europa, clienții lui Alaskan vor primi o garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri. 

Comentarii (3)

  • ...Cam prea Nissan...
    10 6
  • Sau prea Mercedes. De fapt, sunt trei surori la preturi diferite. Trepanarea maxima e atunci cand dai 40 mii sau muuult mai mult pe un pick-up, ptr ca vrei sa fii "stylish" (MB)
    8 5
  • Intrebarea este daca se va oferi si o versiune mai saracuta in doatari, destinata celor care vor sa utilizeze acest pick-up la munca si nu pe bulevarde. Ma gandesc la o varianta cu jante de tabla bare negre etc ...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru