Volkswagen a dezvoltat conceptul unui post de radio hibrid

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.07.2010
Germanii de la Volkswagen testează un post de radio hibrid creat alături de postul convenţional Hit-Radio Antenne din Niedersachsen. Noul post de radio le va oferi ascultătorilor posibilitatea să aleagă ce muzică vor asculta atunci când se află la volan.

Volkswagen şi-a unit forţele cu postul de radio Hit-Radio Antenne din Niedersachsen pentru a dezvolta un post de radio hibrid. Postul de radio este la un nivel experimental pentru moment, dar ar trebui să fie testat pe teren începând cu anul 2011. Noul concept de radio le va permite ascultătorilor să îşi facă un playlist după propriile lor preferinţe şi să decidă modul în care vor asculta piesele.

"Radioul hibrid va fi cu siguranta un succes, deoarece va indeplini necesitatile ascultatorului de maine prin îmbinarea radioului clasic cu internetul. Din moment ce maşina este unul dintre cele mai importante locuri în care poţi asculta radioul, acest concept este signifiant şi pentru Volkswagen ca producător de automobile.", adeclarat Martin Weiser, şeful departamentului de Sisteme Informaţionale pentru Şoferi de la Volkswagen.

Ascultătorii vor putea să aleagă melodiile preferate printr-o interfaţă de pe internet. Playlist-ul creat îl va ajuta să aleagă între emisiuni radio în direct, programe de muzică şi propriile sale melodii chiar de la bordul maşinii.

Astfel, şoferii nu vor mai fi nevoiţi să utilizeze diverse elemente pentru a asculta muzică atunci când sunt la volan, fiind necesar doar un radio conectat la internet integrat în sistemul multimedia al vehiculului.

Primele teste vor avea loc în landul Saxonia şi germanii vor pune accent pe navigarea prietenoasă în playlist şi abilitatea utilizării acestui sistem cu uşurinţă maximă.

Via | Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru