Feedback

Volkswagen a înregistrat mărcile ID Cruiser și ID Freeler: posibile nume pentru viitoare modele electrice

Publicat Luni, 01.01.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Volkswagen a înregistrat mărcile ID Cruiser și ID Freeler: posibile nume pentru viitoare modele electrice - Poza 1
Volkswagen a depus documente la Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale și a înregistrat mărcile ID Cruiser și ID Freeler, posibile nume pentru viitoarele sale modele electrice.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va lansa primele sale modele electrice sub brandul ID în 2020, atunci când vor fi prezentate hatchback-ul Volkswagen ID și SUV-ul Volkswagen ID Crozz, iar acestea vor fi urmate în 2022 de o versiune de serie a conceptului Volkswagen ID Buzz.

Până atunci, nemții pregătesc și extinderea gamei ID, prin două mărci care au fost înregistrate la Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale.

Este vorba despre ID Cruiser și ID Freeler, care ar putea să reprezinte numele unor viitoare modele VW, potrivit publicației Auto Guide.

În urmă cu trei luni, Volkswagen depusese actele pentru altă marcă înregistrată, denumită ID Streetmate.

După lansarea inițială, compania susține că mașinile electrice dezvoltate sub brandul ID vor primi update-uri software pentru funcții autonome precum adaptive cruise control sau navigație prin satelit.

Via Carscoops


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru