Volkswagen a lansat un kit sportiv pentru Eos

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Volkswagen a pregatit un pachet de accesorii sportive pentru decapotabila Eos. Kitul modifica estetic doar exteriorul modelului german.

Pentru cei care isi doresc un look mai agresiv pentru Eos-ul lor dar nu au curajul sa apeleze la case de tuning mai putin populare, Volkswagen pune la dispozitie un kit de accesorii sportive.

Asa cum era de asteptat look-ul general se modifica radical, decapotabila inspirand un aer mult mai agresiv. Pachetul sportiv include o extensie pentru spoilerul frontal, praguri laterale si un eleron discret inglobat in usa portbagajului. Kitul este completat de un set de jante din aliaj.

Kitul poate fi achizitionat din orice showroom Volkswagen sau direct de pe site-ul constructorului german: www.volkswagen-accessories-shop.de

via | CarScoop

Comentarii (7)

  • naspa
    Una dintre cele mai naspa masini de pe piata! Cu Renaultul 21 al meu il fac la orice liniuta! Viva la Revolution!
    4 7
  • Hunter
    Atitudine de meltean..."il fac la orice liniuta"....IL FAC !!!!....Cea mai mare cretinitate a romanului nascut pilot de curse....dorinta de "a-l face" pe altu la o liniuta....ca sa ce ? Ca sa creasca ficatu prostului de mandru ce e de propriul cotet.
    Pe sistemul...."romanul nu-i prost destul, daca nu ii si fudul"....categorie in care se incadreaza amicul ce a postat primul vis-a-vis de stirea legata de Eos.
    Din nefericire sunt destui in tarisoara asta cu o asemenea atitudine !!!
    10 1
  • lol Alex
    daca tie nu iti place asta e alta poveste,dar nu cred ca il faci la o liniutza ca nu cred ca un renault 21 are peste 200 cp
    5 1
  • Spania
    cotet decapotabil sport
    Cu Opelu meu Bertone nici nu mai are rost sa zic cum il fac si pe vw si pe caruta 21 aia :)))) da nu zic ca zice ala cas meltean ( hunter ) Acu la subiect Eos e o masina proasta si urata ca toate masinile din grupul vag. Nici nu se compara cu bijuteriile tehnologice ce ies din mainile maiestrilor de la Opel. Acu fara sa ma dau mare dar Opel nu prea are rival inafara de marcile f scumpe gen Bentley Lambo RR ferrari si alti cativa de ii numeri pe degete.... e in liga superioara.
    1 8
  • Hunter
    Mai intra in discutie pareri din astea SF de mari cunoscatori din domeniul auto ?! Fiecare e Schumacher cu propria masina....mai ales cocalarii de spania care dupa 3 luni de rabdat foamea la capsuni, isi strang bani de cate un cotet copt si uzat moral, pe care il tuneaza cu stickere si componente de taraba din gama "Type-R", si iasa la impresie pe strada cu el si spera ca cineva de pe margine sa le observe "bijuteria" de masina.
    Mai bine stati acasa....faceti scoala....iar pe urma cand aveti habar cum sa scrieti corect si sa vorbiti romaneste ca lumea, mai intrati in discutii si va dati cu pareri.
    P.S.: @Spania....eu "nu zic ca zic" ca tu esti meltean (desi vad ca te-ai cam simtit din moment ce m-ai citat)....nu nu....tu esti cocalar de spania, care uita de unde a plecat, si face impresii de mare om umblat in lume. Macar de ai tacea ca rade lumea de tine la cat de bine stii sa iti exprimi ideile...si vezi ca pe tastatura exista tasta SHIFT....asta asa, sa ai habar ca mai e nevoie pe ici pe colo de majuscule ;)
    4 1
  • Ce va mai place shaorma
    Nu va place modelul...e urat...dar v-ar placea sa va "dati" cu el "pi shientru", sa va vada "gagicile" si sa ranjiti fasolea la ele. Cat despre masinile VAG...@Spania si eu am Astra, dar hai sa nu sarim calu', ca mai ai putin si pui Opeul langa Bugatti.
    7 0
  • adrian
    impresii
    De o saptamana am achizitionat si eu un Eos. Nu este o super masina,dar este OK in linii mari.Mai am un Audi TT si diferenta este vizibila in favoarea TT-ului. In schimb ma bufneste rasul cand vad cateva comentarii.Nu stiu daca sunt cocalari sau melteni baietii astia de se tot umfla cu cate o masina de duzina,dar mi se pare o comparatie hilara intre un renault 21 si un eos,sau opel fie el bertone si eos. in primu rand te gandesti la pret, an fabricatie, confort, dotari etc..... mai stiu eu cativa care au cate o calibra obosita de 1500 de euro si vor sa se faca cu masini de la 20K de euro in sus.
    Cred ca baietasii astia daca ar fi avut posibilitatea sa conduca si alte masini in afara de cojile mai sus amintite ar fi avut alte pareri.
    Nu mai fiti caraghiosi si vedeti-va lungu nasului.... cand o sa ajunga opel macar pe picior de egalitate cu vw si audi sa ma anuntati si pe mine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru