Volkswagen aduce la Frankfurt un rival pentru Opel Ampera

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Constructorul german testeaza in prezent un tren de rulare care va debuta pe un concept complet nou la Salonul Auto de la Frankfurt. Versiunea de productie a acestuia ar urma sa se bata cu Opel Ampera.

Salonul Auto de la Frankfurt va rezerva publicului o surpriza importanta la standul celor de la Volkswagen. Potrivit unor informatii neoficiale, constructorul german va dezvalui in toamna un concept hibrid, succesor al actualului Golf Twin Drive. Tehnologia pe care nemtii inca o testeaza va debuta intr-un concept care tinteste piata actualului Opel Ampera sau Chevrolet Volt.

Viitorul concept ar urma sa beneficieze de serviciile unui motor conventional de 1.4 litri si 100 de cai putere, asistat de o unitate electrica si de un set de baterii litiu-ion, produs in colaborare cu Panasonic-Sanyo.

Exista posibilitatea ca modelul sa se foloseasca de motorul electric pentru a pune in miscare rotile, unitatea de 1.4 litri urmand sa fie utilizata doar pentru a extinde autonomia si pentru a incarca setul de baterii.

Volkswagen a anuntat la inceputul anului ca testeaza o flota de 20 de exemplare hibride Golf in Berlin, o versiune de productie urmand sa debuteze pe piata la sfarsitul lui 2010.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • gluma de 21 mai
    nare cun sa fie golf rival la OPEL ca nare cum niciodata LOL cunosvatorii stiu astai iar stire platita de volswaghen
    2 2
  • Mare ti-e gradina...
    IDS+, inainte sa comentezi atat mai bine te-ai uita cate probleme au saracii posesori de opel cu masinile lor. si inca o chestie: daca opel face masini atat de bune, cum se face ca germanii prefera vw?
    numai aberatii scoti din tine
    1 1
  • alo copilu
    tu nici nai masina ma hahaha
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru