Volkswagen Beetle Cabrio va debuta la finele anului

de Sebastian Toma
Joi, 19.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii Volkswagen au confirmat debutul versiunii decapotabile a lui Beetle pentru finele anului 2012. Pe piaţa din SUA, modelul va fi oferit alături de trei motorizări.

Volkswagen Beetle a avut un debut de succes, care a fost urmat de două întrebări esenţiale – dacă va exista o versiune de performanţă şi dacă va fi lansată o versiune decapotabilă. În timp ce o echipă de ingineri de la Volkswagen a lucrat la o versiune de performanţă a lui Beetle, o altă echipă a pregătit şi a definitivat o versiune decapotabilă, care va deveni Beetle Cabrio. Cei de la Volkswagen au confirmat faptul că versiunea decapotabilă a modelului iconic va debuta în ultima parte a acestui an. Iniţial, zvonurile anunţau un debut la Salonul Auto de la Geneva, apoi un debut la New York sau la Beijing, noile informaţii sugerau un debut la Salonul Auto de la Los Angeles, programat la sfârşitul anului, care s-a dovedit a fi şi varianta aleasă de nemţi.

Volkswagen Beetle Cabrio este aşteptat să debuteze alături de mai multe ediţii speciale, unele surse prevestind ediţiile "Fifties", "Sixties" şi "Seventies", înregistrate de Volkswagen la Oficiul de Înregistrare a Mărcilor.

Judecând după nume, aceste ediţii speciale vor aduce un tribut perioadei pe care o reprezintă. Cei de la Volkswagen au ales aceste perioade în baza perioadei de aur a vechiului Kafer, bunicul viitorului Beetle Cabrio.

Esential 3 ediţii speciale ale lui Beetle Cabrio sunt aşteptate să debuteze odată cu versiunea decapotabilă a celebrului model german.
Cei de la Worldcarfans spun că sursa citată de ei din cadrul Volkswagen i-a informat că Beetle va fi oferit pe piaţa din Statele Unite ale Americii alături de trei motorizări, două pe benzină şi un diesel. Piaţa din Europa va avea cu certitudine atât motoare diesel, cât şi motoare pe benzină în ofertă, în timp ce gama de motorizări ar putea fi ceva mai extinsă, după modelul fratelui Golf Cabrio. În prezent, cea mai puternică versiune a lui Beetle este un 2.0 TSI de 200 CP şi 280 Nm, cuplat unei transmisii DSG.

Via Worldcarfans

Comentarii (4)

  • Vasilica
    Superba masinuta.
    8 2
  • Singurul model de la VW care chiar imi place,pot sa o spun fara nici o problema ca este cel mai fiabil model de la VW (bineinteles nu ca Toyota sau ca alte japoneze),isa cei de la VW se pot lauda si ei ca ,chiar au un model fiabil.
    2 14
  • @Mafia
    Daca recunosti ca Beetle e fiabial inseamna ca aproape toate masinile de la VW facute de dupa 2008 sunt fiabile deoarece folosesc cam aceleasi materiale , componente si tehnologie
    15 4
  • Prezent!
    A mea e din 2007, adica din perioada aia cand VW facea masini "pe genunchi". Nu am bagat un leu in ea, daaar e drept ca tehnica nu e tocmai ultimul tip. Adica de atunci cand in masini se punea si un pic de suflet, fara sa se gandeasca directorii mai mult la bani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru