Volkswagen Brand Days: caravană națională în care poți testa noile Polo, Arteon și Tiguan Allspace

de Mircea Meşter
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cele mai noi trei modele apărute în gama Volkswagen vor fi vedetele unei caravane prin care marca germană își invită fanii la teste în centrele comerciale din 6 orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Bacău și Brașov.

Volkswagen demarează la București și pornește ulterior în alte cinci orașe importante ale țării caravana Brand Days, prin care fanii mărcii germane și nu numai au ocazia de a testa cele mai noi apariții din gama brandului din Wolfsburg. 

Cele trei modele-vedetă ale caravanei Volkswagen Brand Days sunt noua generație Polo, recent lansată în România, noul Tiguan Allspace, versiunea cu 7 locuri și portbagaj mărit a SUV-ului compact tradițional din gama mărcii și Arteon, coupe-ul cu patru uși care își propune să aducă un design alternativ în linia de modele Volkswagen. 

Primul oraș care face cunoștință cu caravana Volkswagen Brand Days este București (16-22 noiembrie), acolo unde doritorii sunt așteptați în parcările exterioare ale centrelor comerciale Băneasa Shopping City și Promenada Mall. Caravana urmează să ajungă apoi în Timișoara (24-28 noiembrie), Iași (24-29 noiembrie), Cluj-Napoca (2-6 decembrie), Bacău (4-6 decembrie) și Brașov (8-13 decembrie).

Cei interesați se pot înscrie pe lista de teste deschisă oficial pe site-ul dedicat evenimentului.

Comentarii (2)

  • https:// www.youtube.com/watch?v=VQ_zs1qrENk

    ...Ca să vedeți cam ce fel de *vedetă* e VW Arteon la testul elanului...
    9 1
  • eh si tu, @kiro

    totu' e'n parametri
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru