Volkswagen dezvaluie Golf GTI Performance

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.05.2008
Volkswagen a dezvaluit in cadrul festivalului de tuning Worthersee Tour un studiu de design bazat pe Golf GTI.

Festivalul de tuning de la Worthersee Tour, Austria, a rezervat o noua surpriza fanilor Volkswagen. Constructorul german a dezvaluit un nou studiu de design bazat pe Golf GTI.

Botezat Golf GTI Performance, conceptul promoveaza un design agresiv inspirat de usile cu deschidere verticala si body-kit-ul sportiv.

La exterior, hatchback-ul se individualizeaza prin finisajul in doua culori metalizate, negru si portocaliu, peste care au fost aplicate viniluri. Jantele din aliaj imbracate de pneuri cu talon redus, etrierele mari vopsite in culoarea caroseriei si tevile de esapament trapezoidale inglobate in spoilerul spate sunt alte cateva detalii care condimenteaza aspectul exterior.

Linia sportiva continua si la interior, unde pasagerii vor regasi trei scaune de tip scoica, marca Recaro, un habitaclu dominat de culorile exterioare si mai multe insertii de aluminiu. Vinilurile exterioare se regasesc si la interior pentru a respecta linia de design.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru