Volkswagen e-Up! va primi o generație nouă: modelul electric va avea o autonomie mai mare și va fi expus la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen e-Up!, citadinul electric prezent în gama constructorului german, va primi în această toamnă o generație nouă. Oficialii companiei anunță modificări consistente în dreptul designului, dar și o autonomie mai mare comparativ cu cea oferită de actuala versiune.

Volkswagen pregătește o gamă generoasă de modele electrice. Noile produse fac parte din familia ID, iar primul model al noii game va fi un hatchback compact.

Viitorul hatchback electric va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile pentru public în 12 septembrie.

Tot în cadrul evenimentului din Frankfurt, Volkswagen va expune și o nouă generație e-Up!. Conform declarațiilor făcute de Jurgen Stackmann, directorul departamentului de Vânzări și Marketing, noul e-Up! va miza pe un design modern și va oferi o autonomie mai mare comparativ cu actuala versiune (foto).

În prezent, Volkswagen e-Up! este echipat cu un motor electric de 82 de cai putere și 210 Nm, iar pachetul de baterii are o capacitate de 18.7 kWh. Conform standardului NEDC, autonomia micuțului model electric ajunge până la 160 de kilometri.

Viitorul Volkswagen e-Up! va juca un rol important în gama constructorului german, întrucât acesta trebuie să atragă și o parte dintre clienții care sunt în căutarea unui model electric de segment B.

În viitor, Volkswagen va dezvolta un model electric subcompact pe platforma MEB, arhitectura gândită de nemți pentru familia de electrice ID.

Cu toate acestea, surse apropiate companiei spun că un astfel de model va fi lansat, cel mai devreme, în 2023.

Via | AutoExpress

Comentarii (4)

  • Actualul E-Up este o masina foarte buna, cu o singura exceptie insa: bateria. Cu un pret asemanator dar cu o baterie de 40-42 kWh(precum Zoe), ar face furori.
    17 0
  • mircea badea
    nu inteleg de ce nu pun baterii mai multe!
    1 0
  • marius
    Cost mai mare baterie inseamna si pret mai mare la masina.
    Nemtii sunt pragmatici - o naveta are in Germania maxim 50 km dus
    cu inca 50 km la intors ai 100 si mai raman inca 50 de mers la cumparaturi.


    PS: Au calculat totul , nu se justifica baterie mai mare.
    Vrei baterie mai mare, iei urmatorul MODEL.
    2 6
  • Hmm, teoria ca teoria, dar ce ne facem cu practica.. cei 150 de km anuntati sunt destul de greu de atins. Nu mai pomenesc iarna cand actualul e-up indica o autonomie de 70 km cu bateria incarcata complet. Asa ca zic sa nu mai aberezi cu calcule pe hartie si cu vorbit din review-uri.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru