Volkswagen Eos GT Sport, editie speciala pentru Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.04.2009
Volkswagen a lansat in Europa o editie speciala a modelului Eos. Botezata GT Sport, editia vine cu o echipare mai bogata si cateva modificari vizuale.

Dupa ce acum cateva zile va anuntam ca Volkswagen a lansat o versiune de colectie a modelului Eos, botezata Edition 2010, constructorul german revine cu o nou interpretare a decapotabilei. De aceasta data este vorba despre editia speciala Eos GT Sport, care vine cu o echipare mai bogata si o serie de noi detalii estetice.

La nivel exterior, GT Sport se individualizeaza prin acoperisul de culoare neagra, geamurile laterale cu tenta, blocurile optice fata pe fond negru si grila frontala cu linii cromate. Pachetul este completat de un set de jante de 18 inch, din aliaj, si de o suspensie sport, care coboara garda la sol cu 15 mm.

Decapotabila va oferi la interior pedale din aluminiu, scaune cu incalzire si volan cu trei spite, imbracate in piele sau Alcantara si cusaturi contrastante. Echiparea a fost si ea imbogatita cu o climatizare automata, un sistem audio imbunatatit cu magazie de 6 CD-uri si un senzor de parcare.

Vestea buna este ca Volkswagen ofera pachetul GT Sport impreuna cu toate versiunile de motorizare ale modelului, de la cea de baza de 1.4 litri si 122 de cai, pana la cea V6 de 3.2 litri si 260 de cai putere.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru