Volkswagen Eos primeşte două noi pachete de accesorii

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.11.2011
Volkswagen lansează în Europa două noi pachete de accesorii pentru decapotabila Eos: Sport & Style şi Black Style Premium, de 2250, respectiv 1195 de euro.

Esential

2250 de euro costă cel mai scump pachet disponibil pentru Volkswagen Eos.

Pentru a face din Eos facelift un model cât mai atrăgător, Volkswagen va oferi în Europa două pachete noi pentru decapotabila sa, botezate Sport & Style şi Black Style Premium.

Primul dintre ele costă 2250 de euro în Germania şi include jante de 17 inch din aliaj, un sistem de navigaţie, scaune frontale încălzite şi reglabile electric, asistenţă la parcare, tapiţerie din piele neagră combinată cu alcantara de culoare gri, inserţii din aluminiu şi un volan îmbrăcat în piele, cu cusături argintii.

Cel de-al doilea pachet oferit clienţilor de Eos se numeşte Black Style Premium şi costă 1195 de euro. Pentru această sumă clientul primeşte un acoperiş retractabil vopsit în culoarea neagră, cu finisaj lucios, carcase pentru oglinzi în aceeaşi nuanţă, jante de aliaj în două tonuri şi geamuri fumurii. La interior, habitaclul este personalizat cu inserţii de plastic piano black. Pachetul oferă şi o suspensie sport.

Ambele pachete vor fi disponibile pe toate versiunile de motorizare.

via | carscoop

Comentarii (4)

  • tot varza e. mai ales cu acoperis negru acum chiar ca nu mai deosebesti eos de golf cabrio =)) tare
    5 4
  • De ce e varza?, ca seamana?, pai nu e fratesu?, cu cine vrei sa semene?cu un renou?...
    3 5
  • vw=penibil auto
    e varza ca marca in primul rand , iar daca vreau un cabrio real si cu o identitate clara , in primul rand ma uit la un astra twin top ,la un peugeot 307 nu la o masina fada care nu inspira nimic si care nu stii daca e eos sau golf ..sunt penibili vw cu ceea ce fac in general : aceeasi masina cu alte sopturi si faruri = generatie noua , aceeasi masina cu acoperis textil inseamna un alt model , dar slava Domnului prosti sunt destui care sa puna botul ca mustele la ..
    3 2
  • La astra mai merge sa te uiti..., cu 307 nu ai loc langa masina asta, pune tu botu la frantuzesti d-astea...
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru