Volkswagen Eos si Scirocco "vad" alb-negru

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.11.2008
Volkswagen va aduce la Salonul de tuning de la Essen doua editii speciale ale modelelor Eos si Scirocco.

Volkswagen pregateste propriile reinterpretari pentru Salonul de tuning de la Essen. La standul constructorului german se vor regasi doua editii speciale ale modelelor Eos si Scirocco.

Promovat ca o editie a contrastelor, noul Volkswagen Eos White Night foloseste, asa cum o sugereaza si numele, doar culorile alb si negru. Exteriorul este finisat in culoarea Candy White pentru a contrasta cu oglinzile si grila de culoare neagra. La interior contrastul se pastreaza si la nivelul tapiseriei, din piele Nappa, in doua culori. Sub capota, Volkswagen instaleaza binecunoscutul propulsor V6 de 3.2 litri care livreaza pana la 250 de cai putere.

De cealalta parte, Volkswagen Scirocco va beneficia de asemenea de o editie in culori contrastante, care va fi produsa in doar 100 de exemplare, ca parte integranta a Collectors Edition. La exterior, modelul sportiv al nemtilor vine cu o caroserie vopsita in culoarea Oryx White, blocuri optice fata cu xenon, acoperis panoramic electric si jante de 19 inch din aliaj.

La interior, pasagerii sunt rasfatati cu piele Berry White si un sistem de navigatie performant.

Sub capota, se ascunde motorul de 2.0 litri turbo, care ofera 200 de cai putere si este conectat la o transmisie DSG.

via | WorldCarFans  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru