Volkswagen Golf 7 primeşte trei motoare noi şi sistem 4Motion

de Bogdan Mirică
Joi, 11.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunţat că va introduce trei versiuni de motorizare noi pe noul Golf 7. modelul compact primeşte şi sistemul de tracţiune integrală 4Motion.

Deşi a fost lansat doar în urmă cu două săptămâni, în cadrul Salonului Auto de la Paris, Volkswagen Golf se pregăteşte deja să primească noi versiuni de motorizare.

Constructorul din Wolfsburg a anunţat că cel mai celebru model compact din istorie va primi şi o unitate BlueMotion 1.2 TSI, capabilă să dezvolte 105 cai putere. Pentru cei care vor ceva mai mult, germanii au pregătit un TSI BlueMotion de 1.4 litri şi 122 de cai putere.

Acelaşi motor va fi disponibil şi în versiunea de 140 de cai, echipată însă cu sistem inteligent de dezactivare a cilindrilor, botezat ACT. Noile motoare vor putea fi alăturate fie unei transmisii manuale cu şase trepte, fie unei transmisii automate de tip DSG cu şapte rapoarte.

Odată cu introducerea noilor motoare, Volkswagen oferă pe Golf şi sistemul său de tracţiune integrală 4Motion. Acesta este disponibil însă doar pe două versiuni, asistate de cutia manuală: 1.6 TDI BlueMotion cu 105 cai putere şi 2.0 TDI BlueMotion cu 150 de cai putere.

Volkswagen a ţinut să precizeze şi că nivelurile de echipare Comfortline şi Highline pot fi asociate cu un pachet nou de opţionale, disponibil de la 1690 de euro.

Acesta include pilot automat adaptiv, faruri bi-xenon cu lumini LED pentru rularea pe timp de zi şi sistem de alarmă Plus.

via Volkswagen

Comentarii (10)

  • Marian
    Cred ca titlul e gresit. Sunt motoare noi in gama BlueMotion, ca numai despre asta se vorbeste in stire. Oricum, neinteresant.
    16 9
  • ce strategie au cu 4motion, eu nu inteleg...cum sa pui pe 1.6 tdi de 105 cai si sa nu pui pe 1.4 tsi 140...cretini.
    bine macar ca mai ai optiunea de 4x4, ca la noi pe g6 a fost maxim un an de la lansare, apoi nu mai gaseai sa cumperi g6 nou 4motion.
    6 5
  • Nimic interesant. Acelasi motorizari le-am postat cand erau doar zvonuri ca va aparea Golf 7. Tot 1.2TSI de 105, si 1.4TSi. Credeam ca au scos ceva motor nou.
    Iar motorul diesel de 170cp, o sa fie oferit cu 180cp din cate stiu.
    10 5
  • fanii o sa ramana muti de uimire..insa nu e nimic nou! aceleasi motorizari de 7 8 ani..tehnologie la fel..si bani cat cuprinde!! pentru ce?pentru stema din bot??
    8 17
  • aceleasi motorizari?aceeasi tehnologie? nu zau ! ACT rings any bell?
    8 7
  • ACT e nou pentru vw poate :))))) altii il au de ceva vreme...
    5 13
  • @cucu 7-8 ani nu cred, probabil 3-4 ani, de cand au renuntat la PD si au trecut si ei ca toata lumea la CR. Nu stiu nimic despre variantele benzina, daca la ele te referi.

    In alta ordine de idei, VW a mai umblat pe la ECU si a mai pus 10 cai.

    In plus ACT a fost conceput pentru motoare de 6 cilindri sau 8, pe un motor de trei-patru cilindri devine si mai interesant.

    Om trai s-om vedea si sa fim sanatosi.
    3 2
  • Daca erau destepti scoteau 1.6 TDI de 130 CP si il puteau dota cu 4Motion! Cam slabuta oferta de motorizari, cu exceptia acelui TSI de 140 CP. Cred ca motorul respectiv se preteaza cel mai bine la noi!
    Despre 4Motion pot spune fara rezerve ca-si merita toti banii insa cu o conditie.....sa nu te crezi la bordul vreunui Pajero!
    9 1
  • mbn 009
    orice ati zice e o masina superba.
    6 4
  • AndreiRN
    Si la cele fabricate in Mexic sau doar la cele facute in China?
    8 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru