Volkswagen Golf 7 s-a vândut deja în 100.000 de unităţi în Europa

de Bogdan Mirică
Joi, 17.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagena anunţat că de la mijlocul lui noiembrie şi până în prezent a înregistrat 100.000 de comenzi europene pentru noua generaţie Golf 7.

După ce a muncit ani buni la dezvoltarea noii generaţii Golf 7, Volkswagen culege acum roadele. Constructorul german a anunţat că a primit deja 100.000 de comenzi pentru modelul compact, asta la numai două luni de la debutul acestuia pe piaţa europeană, consemnat la mijlocul lunii noiembrie.

Performanţa nu este una întâmplătoare, având în vedere că Golf este cel mai vândut model european în ultimii 9 ani, o performanţă cu care nu mulţi constructori auto se pot lăuda.

Criticat întotdeauna pentru designul său conservator, Golf se pare că a cucerit şi de această dată clienţii de pe Bătrânul Continent cu alte calităţi. Reţeta concepută la Wolfsburg funcţionează foarte bine şi urmează a fi îmbunătăţită în această primăvară, atunci când va fi introdus un nou ingredient: varianta break.

Urmareste Automarket
Noul Golf Variant, aşteptat la Salonul Auto de la Geneva îşi va aduce contribuţia la creşterea vânzărilor, mai ales pe piaţa din vestul Europei, acolo unde clienţii sunt mari amatori de break-uri.

Volkswagen Golf a debutat pe piaţă în 1974.

De atunci şi până în prezent, Volkswagen a reuşit să vândă peste 29.4 milioane de unităţi ale modelului compact, unul dintre cele mai bune rezultate din industria automobilului.

via turbo

Comentarii (10)

  • antonny
    e si normal sa vanda ....e doar o masina de flota
    24 35
  • Deja am vazut si prin Bucuresti vreo 2 (erau in echipari de baza). Reteta merge bine cand te gandesti ca primul Golf era o masina low cost iar acum au devenit etalon si au mici tendinte premium.
    Sa speram doar ca nu vor avea soarta Nokia in razvoiul vs Coreea.
    42 9
  • PSIHOZA...
    clar...nu ma chinui sa scriu mai mult....oricum nu-mi publicati comentul...in ce priveste designul fata de I30...e slabut rau de tot.pluseaza ceva la finisaje....
    23 37
  • luni ma duc la drive test sa vad daca ma conving sa schimb masina
    31 10
  • Culmea, in Ploiesti am vazut un Golf 7 (nu era de drive test) dar inca nu am observat noul Logan.Inca...
    27 2
  • Cand vor intelege unii ca Golf se va vinde bine si la a 9-a generatie, motive invocate gen "normal ca merge la flote" sunt inutile, toate marcile de volum vand bine si flote pt companii, si Toyota si Hyundai si marcile frantuzesti, toate, dar nu poti sa justifici succesul unui model doar ca se cumpara si ca flote, oricare ar fi el.
    38 10
  • Vasilica
    daca europa era la nivel de romanica cel putin la gandire golf7 nu mai exista iar Lastunul si Oltena erau masini premium!!cam asta e nivelul romanesc toti sunt experti in masini , femei ,IT&C, sport, etc.
    33 8
  • razvanis
    Design batranesc, plictisitor, tractorase, masina de flota.

    Ssssss

    Un bestseller exact cum am mai spus,

    Punct
    16 20
  • O masina conservatoare de bun gust.
    6 3
  • insipid, searbad, anost... deci de prost gust.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru