Volkswagen Golf ar putea primi o versiune Alltrack în 2015

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.05.2012
Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Golf ar putea primi şi o versiune Alltrack, după modelul lui Passat, fratele său mai mare. Respectiva versiune ar putea debuta în 2015, anunţă Autocar.

Volkswagen ar putea dezvolta versiuni Alltrack ale lui Golf şi Jetta, anunţă englezii de la Autocar. Cele două modele nu au primit încă aprobarea pentru producţie, dar ar putea fi introduse pe piaţă în 2015 dacă vor fi acceptate de conducerea Volkswagen. Englezii de la Autocar spun că viitorul Golf Alltrack ar fi realizat urmărind aceleaşi idei ca în cazul lui Passat Alltrack, respectiv garda la sol mărită, barele de protecţie cu design special, ornamente din plastic pentru bosajele aripilor, interioare dedicate şi un sistem de tracţiune integrală oferit opţional. Noua generaţie a lui Golf va fi bazată pe platforma modulară MQB din concernul Volkswagen, iar versiunea Alltrack a acestuia nu va face excepţie, spun cei de la Autocar.

Volkswagen pregăteşte versiunea Alltrack a lui Golf şi a lui Jetta cu gândul la piaţa din Statele Unite ale Americii, anunţă vocile citate de publicaţia britanică. Decizia dezvoltării unui asemenea model vine pe fondul creşterii dimensiunilor viitorului Tiguan, lucru care ar deschide un spaţiu pentru crossoverele de segment C cu cinci locuri în portofoliul Volkswagen.

Volkswagen oferă deja o versiune cross a lui Polo, fratele mai mic al lui Golf, destinată segmentului crossoverelor de segment B.

Volkswagen Golf nu este la prima sa versiune crossover, a doua generaţie a compactei din Wolfsburg fiind oferită la un moment dat într-o versiune cu tracţiune integrală şi gardă la sol mărită, în timp ce a cincea şi a şasea generaţie au primit versiuni "CrossGolf". Versiunile CrossGolf (foto) erau bazate pe platforma lui Golf Plus şi integrau ideile testate iniţial pe CrossPolo. De data aceasta, Golf Alltrack va fi bazat pe versiunea standard a lui Golf.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • @
    Penibil. Deja ma enerveaza pe mine.
    Bine. Deci scoate versiune de asta pe UP, POLO, TOUARN, PASSAT, acuma pe Golf ce mai cauta ? Atunci Tiguan la ce mai foloseste ? Imi iau direct TOUAREG.
    Astept cu mare drag, urmatoarea versiune de echipare la ceva minunatie cu noi culori + o mie de iepuroi.
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru