Volkswagen Golf R poate fi comandat cu un pachet Performance: evacuare Akrapovic și frâne mai bune

de Bogdan Mirică
Luni, 31.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Volkswagen Golf R facelift a primit din partea germanilor un pachet Performance, care presupune îmbunătățiri pentru evacuare și frâne.

Faceliftul gândit de Volkswagen pentru actualul Golf R, versiunea de performanță a compactei germane, a adus în lista de opționale și un pachet Performance. Acesta a fost detaliat de constructorul din Wolfsburg și presupune, printre altele, și un sistem de evacuare din titan, care este mai ușor cu șapte kilograme decât cel standard.

Dezvoltată în parteneriat cu Akrapovic, specialiștii sloveni în acest domeniu, evacuarea din titan poate oferi și un sunet mult mai puternic. Notele acesteia se schimbă în funcție de modurile de rulare.

Performance Pack aduce, pe lângă evacuarea Akrapovic și un sistem de frânare mai ușor cu două kilograme. Acesta este, totodată, și mult mai eficient în oprirea mașinii.

Volkswagen susține că fanii modelului Golf R pot comanda pachetul Performance și pe bucăți: fie doar evacuarea, fie doar frânele. În plus, pe lista germanilor se mai află și anvelope speciale pentru rularea pe circuit.

Cu cât posibilitățile financiare sunt mai numeroase, cu atât cresc posibilitățile de personalizare: ai multe noutăți aerodinamice, printre care un spoiler frontal nou, praguri laterale redesenate și un deflector inspirat din motorsport.

Pe hayon poate fi montat un eleron care crește apăsarea aerodinamică cu 20 de kilograme.

Toate aceste modificări vin la pachet cu același motor TSI de 2.0 litri, cu 310 cai putere, care poate fi asociat unei cutii manuale sau automate de tip DSG. Indiferent de opțiune, tracțiunea integrală este standard.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru