Volkswagen Jeans up!, o ediţie specială inspirată de blugi

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mic model din gama Volkswagen a primit o versiune inspirată de banalii blugi. Ediţia se numeşte Jeans up! şi va fi disponibilă din această primăvară pe piaţa europeană.

Volkswagen vrea să facă din actualul up! un model mereu în pas cu noile tendinţe, capabil să se adreseze publicului tânăr. Cea mai nouă încercare se numeşte Jeans up! şi, după cum o sugerează şi numele, caută să personalizeze micul model urban cu ajutorul unor referinţe estetice ale popularilor pantaloni.

Aşteptat să debuteze în această primăvară, noul Jeans up! dispune de o caroserie brăzdată de linii albastre, carcase noi pentru oglinzile laterale şi jante de 16 inch din aliaj. Din spoilerul frontal nu lipsesc farurile de ceaţă, iar geamurile laterale sunt acum cu tentă.

Deşi la interior ne-am fi aşteptat să regăsim o tapiţerie din blugi, singura referinţă la obiectul vestimentar care a inspirat versiunea sunt buzunarele uşilor, similare cu cele ale unor jeanşi. Personalizarea habitaclului continuă cu inserţii cromate, un volan îmbrăcat în piele, cusături contrastante şi o inscripţionare up! la nivelul pragurilor laterale.

Potrivit Volkswagen, ediţia specială Jeans up! va fi disponibilă alături de toate motorizările pe benzină ale modelului standard.

Comentarii (3)

  • Cat de penibili, scrie Jeans pe ea, are o dunga albastra jos si deja e editie speciala...
    7 1
  • @ S:
    Preferai să se numească Denim sau Canabis?
    2 1
  • Preferam sa nu se fabrice !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru