Volkswagen nu strică orzul pe gâște: nu vom vedea un SUV cu sigla GTI

de Cornel Șocariciu
Joi, 22.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-urile de performanță încep să prindă, iar mulți constructori vor astfel de produse în gamă. Volkswagen tranșează lucrurile și ne spune că nu vom vedea un SUV cu sigla GTI.

Segmentul SUV-urilor acaparează piața, iar constructorii încearcă să profite cât mai mult de acest lucru. În ultima perioadă, producătorii și-au îndreptat atenția și către SUV-uri de performanță.

Dar spre surprinderea tuturor, Volkswagen are în plan alte lucruri. Herbert Diess, șeful Volkswagen, spune că nu vom vedea niciodată un SUV lansat sub sigla GTI. Acest brand face referire la hothatch-uri, iar oficialii germani nu vor să strice tradiția prin adăugarea unui SUV.

"Cred că suntem ok cu cele trei modele (n.r. Up!, Polo și Golf GTI) pe care le avem. Pentru noi, GTI înseamnă hothatch, un vehicul sportiv care poate fi utilizat zilnic și accesibil pentru mulți", a completat oficialul Volkswagen.

În același timp, Herbert Diess este conștient de faptul că există cerere pentru SUV-urile de performanță și că sunt modele care merită o atenție sporită. În final, oficialul Volkswagen a declarat că într-o bună zi am putea vedea un SUV lansat sub sigla GTE.

Via | TheMotorReport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru